TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1321)

lay 05.01.2005 18:48

Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...

KubuS 25.01.2005 18:07

Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!

gruszka. 05.02.2005 14:26

Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała.... :P :P :P

moniczka12 06.02.2005 08:24

Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.

♪Suzka♪ 22.02.2005 16:45

A ja tam nie wiem...

Cytat:

Napisał moniczka12
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.

Eee...z tym puknięciem w łeb to troszkę przesadziłaś...ekhm. A co do kodu - no cóż, jednym się przyda, drugim nie. Ja bym chciała, bo niestety, mam tą swoją wadę - używam nieustannie kodów i zhackowanych obiektów...wiem, że to głupie i w ogóle i że gra sie nudzi, ale ja tam nie narzekam i tyle. Hm, do tego tematu powinnna być sonda...no bo to taki "sondowski" temat. Ale fajny.

Simfanka#1 26.02.2005 13:19

wlasciwie

wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje. :P

ircia1 02.03.2005 07:31

Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.

Pozdawiam :)

kawka_mk 05.03.2005 20:23

moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze ;)

Izabela 06.03.2005 09:12

Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...

Leilá 06.03.2005 19:18

łe do wszystkiego kody?to by było za proste,zero wytężenia mózgu!ja używam tylko rosebuta,ale to BARDZO,podkreślam BARDZO żadko! B)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34.