![]() |
Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...
|
Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!
|
Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała.... :P :P :P
|
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
|
A ja tam nie wiem...
Cytat:
|
wlasciwie
wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje. :P
|
Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.
Pozdawiam :) |
moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze ;)
|
Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...
|
łe do wszystkiego kody?to by było za proste,zero wytężenia mózgu!ja używam tylko rosebuta,ale to BARDZO,podkreślam BARDZO żadko! B)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34. |