TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Black & White I/II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14467)

Osioł 28.02.2005 12:06

Cytat:

Napisał Błękitna Gwiazda
Ps.Gdzie umieścić te ściągnęte chowańce?

Yyy...ściąnięte chowańce powinnaś rozpakować jeżeli są zapakowane, a potem zanstalować normalnie. A gdy zainstalujesz je, to ten typ będzie miał chowańce.

monabia 28.02.2005 15:52

Ja grałam małpą a póżniej zmieniłam na lwa.

W piątej(ostatniej) krainie zabiłam Nemezisa i nic mogłam chodzić dalej po krainie ale byłam tam jedynym bogiem.Czy ta gra się jakoś kończy.

Lillian 01.03.2005 14:45

Ej, a czy ten program Kong nie mieszał w plikach gry? Jeżeli nie to podajcie stronkę ^^ zassam sobie ^^.

Osioł 01.03.2005 22:41

Cytat:

Napisał AinA 29
Ej, a czy ten program Kong nie mieszał w plikach gry? Jeżeli nie to podajcie stronkę ^^ zassam sobie ^^.

Jeżeli zbytnio przesadziś z programem, to jest możliwośc, że stracisz chowańca, którego manipulowałaś tym programem. Wpisz w www.google.pl kong i Ci znajdzie ten programik.

Lillian 02.03.2005 14:55

Hahaha!!
Szukając programu Kong, natknęłam się na plugina do Winamp'a. Tańczy sobie miś brunatny xD. Bajerancko to wygląda, gdy tańczy dp "jedziemy po zioło" albo do "American idiot" ;D. Naprawdę polecam. Znajdziecie go tu .

Osioł 11.10.2005 20:24

Czas nieco odkurzyć topic bo właśnie dziś! Tak dziś! Można zakupić drugą część tej boskiej gry! :D Chociaż dziś była taka jakby przyspieszona premiera to sam gry jeszcze nie posiadam :(, ale mój smutek trwać będzie do jutra :], bo jutro przyjedzie do mnie pomarańczowy żuczek z poczty polskiej z przesyłką do mnie :). Aaaach no i będzie katowanie jak nie wiem :]. Osobiście bardzo długo się zastanawiałem jakiego chowańca wybrać, krowe, lwa, wilka, małpe czy tygrysa*? Doszedłem do wniosku, że wezme krówke...bo ona tak ślicznie wygląda ^^ (a szczególnie w dobrym charakterze :) ).

Tygrys jest dostępny tylko w wersji kolekcjonerskiej...ale także może być dostępny i w zwykłej ^^. W sieci już został wypuszczony jakiś na to patch, który został zrobiony przez jakiegoś amerykanina.

StrangeOne 11.10.2005 20:42

Oh-ah taki temat a ja go przeoczylem? Admin strony o B&W na Gry-Online? No nieee :P

B&W wymiata ;] Szkoda tylko ze druga czesc nie pogram :/ Eh, dajcie mi nowy sprzet ;]

Mathea 13.10.2005 07:50

Taaa...podpisuję się pod to, co powiedział SO. Także chętnie bym sobie pograła w B&W 2 ... ale mój komputer to taki grat, że dwójka nie ruszy

Osioł 14.10.2005 14:48

No proszę StrangeOne na forum The Sims? :] Nigdy bym nie przypuszczał, że spotkam tu kogoś znanego...z widzenia w sieci :P.

Ale co do tematu....drugą część gry posiadam własnie od wczoraj ^^. Ludzie! Gra jest naprawdę BOSKA! Jak powiadałem tak zrobiłem i wybrałem śliczną krowę :D. Może nie posiadam kompa tytana i gram na minimalnych deatalach (z roździelczością 1024x768) ale i tak gierka bardzo ładnie wygląda :).

StrangeOne 14.10.2005 17:22

Osiołek? Jak widzialem post to sie tak zastanawialem czy cie nie znam ;p Jaki ten net mały ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48.