TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Obcy Technik (ufolud)!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14829)

Binek 26.02.2005 18:34

Cytat:

Napisał rainne
tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.

btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.

Nie mam :D
Już sprawdzałem.
Czy da się ściągnąc obcego technika przez Simpe?(Bo dużo można dizeki temyu programowi więc pytam)

Adi 26.02.2005 19:11

Cytat:

Napisał Mateon
Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:

Mysle że w kilku(nastu) milionach zie zaknie :D

binek- niewiem, ja bym zorbił tak jak napisałem i koniec kropka :P

Binek 26.02.2005 20:30

bo jest sztuczka z kodem ale on mi nie wchodzi :\
Chyba będe musiał mieszkać bez obcego...

Cocaine 26.02.2005 20:53

A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/

Adi 27.02.2005 10:26

Cytat:

Napisał Kara_kara
A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/

A nie logiki?
sim tez musi zainteresowac sie fantastyką naukową :D

Zakręcona 27.02.2005 10:54

Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(

Binek 27.02.2005 11:11

Cytat:

Napisał Zakręcona
Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(

To zależy od szczeęścia.Ja mam go za dużo wię cjuż nie [podchodze do teleskopu :O

Nindë 27.02.2005 17:43

Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P

Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D

Binek 27.02.2005 18:41

Cytat:

Napisał Nindë
Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P

Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D

albo ściągnąc hacka (ale ja go nie ściągałem!)
ktoś na forum podawał linka...
Ninde ja mam dużo synków i córek!!:)
Są takie słodkie zielone ;)

Karo 28.02.2005 11:39

A ja mam pytanie.
Czy ufo porywa też ufoli ? Chodzi mi o to ,czy porywa też zielonych i też są
potem w ciąży?
;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:41.