TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Studia-Który wydział najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15406)

Kamirurosu 12.03.2005 13:00

Cytat:

Napisał berata

dzikuje ci bardzo:) ja nie wiem czykupie, moze na allegro jakas uzywana jak bedzie.... szkoda troche wydawac pieniedzy, bo jak np kupiłem w empiku za 160 TS2 to teraz na allegro uzywana za 80 złoty wiec tak szkoda przepłacac...

ania500 12.03.2005 13:40

Ja tez nie mam The Sims 2 NS.... :( ale za niedługo (chyba) bede miała :D :P !

Biała dama 12.03.2005 14:04

Nie martwcie sie ja też nie mam ale niedługo chyba ktoś się do mnie uśmiechnie i da mi simsy:D:D:D

ania500 12.03.2005 14:06

ej mam pytanie : czy młody-dorosły wygląda jak dorosły, nastolatek, czy cos pomiedzy nimi ?? czy jest to zupełnie nowy wiek, z nowymi fryzurami itp.??

Biała dama 12.03.2005 14:12

Cytat:

Napisał ania500
ej mam pytanie : czy młody-dorosły wygląda jak dorosły, nastolatek, czy cos pomiedzy nimi ?? czy jest to zupełnie nowy wiek, z nowymi fryzurami itp.??

bardzo dobra pytanie!! Niech ktoś da focie!!! Please!!!!

Moriquendë 12.03.2005 14:34

:)

Co prawda nie mam jeszcze university, ale mam gazetkę o nich tak więc wiem dużo :D Młody dorosły bardziej przypomina nastolatka, ale wygląda hmm... doroślej :P Moim zdaniem najlepsza jest sztuka, no bo maluje się obrazy, a obrazy się sprzedaje, tak więc dostaje się kasę :P

Eveline 12.03.2005 15:36

Cytat:

Napisał Berquester
Co prawda nie mam jeszcze university, ale mam gazetkę o nich tak więc wiem dużo :D Młody dorosły bardziej przypomina nastolatka, ale wygląda hmm... doroślej :P Moim zdaniem najlepsza jest sztuka, no bo maluje się obrazy, a obrazy się sprzedaje, tak więc dostaje się kasę :P

Przecież na każdym kierunku i w każdym zawodzie można malować obrazy za kasę :D Wystarczy kupić sztalugi B)

Zielono_oka 12.03.2005 16:31

Cytat:

Napisał Keisy
Ej, a ile wogóle jest kierunków? NBo i jak się je wybiera, czy przy tworzeniu simów, czy przy wybieraniu parceli akademickiej?

kierunków jest 12!! Ja lubie aktorstwo! Potem mozna pracować w show-biznesie

Eveline 12.03.2005 16:41

Cytat:

Napisał Zielono_oka
kierunków jest 12!! Ja lubie aktorstwo! Potem mozna pracować w show-biznesie

Możesz mi powiedzieć, jaki jest ten dwunasty kierunek, bo ja naliczyłam jedenaście.
Cytat:

Napisał Eveline
Jest jedenaście kierunków (matematyka, nauki polityczne, literatura, fizyka, historia, psychologia, aktorstwo, sztuka, filozofia, biologia i ekonomia)

Zaznaczam, że show biznes to nie kierunek studiów :D Poza tym to nie jedyna nowa kariera :D Doszły też: artysta, badacz zjawisk paranormalnych i nauk przyrodniczych.

Kapa 12.03.2005 21:16

Mlody dorosly przypomina wzrostem doroslego lecz jest to nowa grupa wiekowa.
Nowe kariery to:
Show - biznes
Badacz zjawisk paranormalnych
Artysta
Badacz nauk przyrodniczych.
TS2 NS jest super.
Mam babke na 1 roku :P studiuje aktorstwo.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:55.