TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jaki univerek wybraliscie?? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15555)

Jeanne 16.03.2005 18:23

A ja dałam moich simów na każdy z uniwerków ale zagłosowałam na Nową Politechnikę bo tam jest moja ulubiona simka :P

Mithra 16.03.2005 21:03

Cytat:

Napisał KashW
Mithra, zawsze mi się wydawało, że interakcje sa takie same w każdym miejscu, ale cuż, jesli tak twierdzisz :|

Racja interakcje są te same, ale bractwa inne... O to mi chodziło... ;)

Simsiok 17.03.2005 12:19

Simsy rzadza

WL - Wielkie lol from Simsy

Ta gra jest mega fajniee ultra super oficjalniee jestem na Universtecie Simowym B) w Miłowie przeniosłem sie z Akademii Klasycznej

Teksnie za nią ;(

Kapa 17.03.2005 19:38

Cytat:

Napisał Simsiok
WL - Wielkie lol from Simsy

Ta gra jest mega fajniee ultra super oficjalniee jestem na Universtecie Simowym B) w Miłowie przeniosłem sie z Akademii Klasycznej

Teksnie za nią ;(

Jakbys mógl pisac na temat. A tak poza tym:

:witaj:

Calthaniel 17.03.2005 19:42

ja gram roznie, a mam tak:

Werona - akademia klasyczna
Milowo - Uniwersytet simowy
Dziwnowo - nowoczesna politechnika

ale chyba najbardziej lubie akademie klasyczna i werone :)

Sahem 17.03.2005 19:56

Ja najbardziej lubie Weronę i jej Akademię Klasyczną. W "Na Studiach" ten styl średniowieczny najbardziej mi się podoba:P:P

simonek 17.03.2005 21:06

podoba mi sie akademia klasyczna ale oczywiście wybrałem universytet simowy:)
spełnił moje oczekiwania
nowa politechnika nie podoba mi się
jestem również zadowolony ze swego otoczenia

tunia 20.03.2005 16:47

Na razie (podkreślam na razie ) nie mam The Sims 2 Na Studiach, ale sądzę, że poszłabym swioja ulubioną Simką - Julią Nowakowską (nie chodzi mi tu o moją koleżankę ze szkoły :P ) na Akademię Klasyczną bądź na Uniwersytet Simowy. Politechnika pasuje do Dziwnowa (ze względu na podłoże - pasek pustyni), a Dziwnowa nie lubię. Czytałam w recenzji, że u Simów największa reputacje ma Akademia Klasyczna, ale z tego, co mi mówią znajomi, Uniwersytet Simowy jest również w porządku :) . Pozdro dla wszystkich posiadaczy (i nieposiadaczy :) ) The Sims 2 i The Sims 2 : Na Studiach.

Kamirurosu 20.03.2005 17:18

Cytat:

Napisał Kapa
Jakbys mógl pisac na temat. A tak poza tym:

:witaj:

a ty jakbys mogł nie nabijac sobie postow :\

ja mam pytanie czy kazda okolica ma swoj wlasny uniwersytet? jak np. sim mieszka w dziwnowie to musi isc tylko do tej "nowej politechniki"? nie ma innego wyboru?

Moriquendë 20.03.2005 17:22

:)

Po prostu dopasowujesz sobie uniwerek jaki chcesz :) W jednej okolicy możesz miec uniwerek jaki ci się podoba :) Swoją drogą to do okolicy możesz przypisać wiele uniwersytetów. Na przykład wszystkie te wymienbione w sondzie...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:22.