![]() |
A ja dałam moich simów na każdy z uniwerków ale zagłosowałam na Nową Politechnikę bo tam jest moja ulubiona simka :P
|
Cytat:
|
Simsy rzadza
WL - Wielkie lol from Simsy
Ta gra jest mega fajniee ultra super oficjalniee jestem na Universtecie Simowym B) w Miłowie przeniosłem sie z Akademii Klasycznej Teksnie za nią ;( |
Cytat:
:witaj: |
ja gram roznie, a mam tak:
Werona - akademia klasyczna Milowo - Uniwersytet simowy Dziwnowo - nowoczesna politechnika ale chyba najbardziej lubie akademie klasyczna i werone :) |
Ja najbardziej lubie Weronę i jej Akademię Klasyczną. W "Na Studiach" ten styl średniowieczny najbardziej mi się podoba:P:P
|
podoba mi sie akademia klasyczna ale oczywiście wybrałem universytet simowy:)
spełnił moje oczekiwania nowa politechnika nie podoba mi się jestem również zadowolony ze swego otoczenia |
Na razie (podkreślam na razie ) nie mam The Sims 2 Na Studiach, ale sądzę, że poszłabym swioja ulubioną Simką - Julią Nowakowską (nie chodzi mi tu o moją koleżankę ze szkoły :P ) na Akademię Klasyczną bądź na Uniwersytet Simowy. Politechnika pasuje do Dziwnowa (ze względu na podłoże - pasek pustyni), a Dziwnowa nie lubię. Czytałam w recenzji, że u Simów największa reputacje ma Akademia Klasyczna, ale z tego, co mi mówią znajomi, Uniwersytet Simowy jest również w porządku :) . Pozdro dla wszystkich posiadaczy (i nieposiadaczy :) ) The Sims 2 i The Sims 2 : Na Studiach.
|
Cytat:
a ty jakbys mogł nie nabijac sobie postow :\ ja mam pytanie czy kazda okolica ma swoj wlasny uniwersytet? jak np. sim mieszka w dziwnowie to musi isc tylko do tej "nowej politechniki"? nie ma innego wyboru? |
:)
Po prostu dopasowujesz sobie uniwerek jaki chcesz :) W jednej okolicy możesz miec uniwerek jaki ci się podoba :) Swoją drogą to do okolicy możesz przypisać wiele uniwersytetów. Na przykład wszystkie te wymienbione w sondzie...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:22. |