![]() |
Nie wiem czy trzeba usunąć te dodatki, ale sądzę że nie. No bo po co? Przecież to są oryginalne dodatki ze strony EA Games no więc raczej chyba nie, co? :D To by nie miało sensu! A tak przy okazji: ktoś się zapytał kiedy wyjdzie w Polsce Makin' Magic, ale nikt nie odpowiedział. No to w końcu kiedy wyjdzie ta gra??? :blink:
|
Mozliwe, że nawet w przyszłym tygodniu :D
|
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS SSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! MEGA GIGA EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :D:D:D:D:D:D Nie pytajcie co mi się stało, bo sam nie wiem. Super!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:lol::blink::blink: :):):):):):) :huh: |
po co się tak wydzieracie? B) to nic wam nie da. galazek nie żartuj sobie ze mnie. to wiadomo że nie w przyszłym tygodniu, bo muszą wszystko przepisać na polski a to trochę im zajmie. :D
|
Każdy dodatek ukazywał sie w Polsce ok. 2 tygodnie po światowej premierze, więc z tym będzie najprawdopodobniej tak samo :D
|
Kiedy będzie the sim abrakadabra w polsce...
|
Kamilka 12 ma być mniej więcej za 2 tygodnie.A co do tych dodatków to nie będzie trzeba ich kasować...
|
Nio bo skoro to są ogryginalne dodatki, zrobione przez producentów to dlaczego by nie? :D
|
KM1 ma racje ja zawsze jak instaluje simsy to defragmentuje dysk albo wymienam system
|
Ej, Vega, pisząc Expansion miałaś na myśli foldery Expansion Pack cośtam, czy jakiś inny folder? Jeśli tak to gdzie on jest? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55. |