![]() |
Ja mam pewien szalony pomysł! Zwiedzać cały czas miasto, i tylko całować i dawać autografy! Może podziała?
PS> Chciałam wypróbować ale simsy się zawiesiły! Hamstwo |
Ja otrzymałam dużo nagród- ale nagrody publiczności nie udało mi się zdobyć... :( a może ma to coś wspólnego z tym, że cały czas wypędzam fanatycznego wielbiciela ;)
|
Do mnie od dawna fanatyk nie przychodzi. Moja simka jest największą gwiazdą na parceli już od dłuższego czasu, ma wiele nagród ale nie publiczności. Też chciałabym ją mieć.
|
Moja simka miała 2 nagrody Simmy, trzy twangi ze złota, dwa srebne i cztery brązowe ( to są nagrydy muzyczne ) trzeba się ciężko napracować aby je dostać, ale gwiazdy z dzielnicy show-biznesu jak się z nimi orzenisz to on odrazu dostanie nagrodę.
|
Ale kto dostaje i jaką? Twój sim czy kto?
|
Jak orzenisz się z jakimś simem gwiazdą, to on jest twoim simem. Przyjeżdża limuzyną Merilym Monroe i daje nagrode simmy simmy a sim to odbiera i idzie położyć na swoją gablotkę.
|
Do simmów nie trzeba męża ani żony
|
Cytat:
|
Powiedzcie mi jak zdobywać te nagrody! :) Proszę was bo ja nie wiem. Pomocy. ;)
|
nagroda za osiagniecia :simmy simmy zdobywasz jak masz odpowiednio wyskoki poziom gwiazdorstwa i przykładasz się do pracy do wtedy przyjeżdża merilyn monroe limuzyną i wrecza ci nagrode.
i sa jeszcze nagrody za występy, jak dobrze ci pójdzie na jakimś obiekcie zalożmy kręcąc flm to możesz zdobyć statuetkę z kamerą. Są statuetki złote, srebrne i brązowe. Nagrody za występy tonagroda aktorska, świata mody i muzyczna |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:41. |