![]() |
Jaki jest sens w "podpalaniu" mima? A może wystarczy wpisac kod "move objects on" i w trybie kupowania go sprzedać? Wróci, ale dopiero na następną imprezę. Bez pożarów, bez niebezpieczeństwa, za to całkiem szybko i przyjemnie :)
|
no ale chodzi o satysfakcje spalenia hehehehehe
|
Ten Kod DziaŁa :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
Ja kiedyś tak się wkurzyłam na mima, że obtoczyłam go zapalonymi ogniskami, drzewami i jeszcze basenem, żeby mi się dom nie zjarał :lol:. Prędzej się ognisko zapaliło, niż mim uciekł. ;P ;P
|
wow to w ogole istnieje ktos taki jak np. (chyba) "pogromca" clownow?? nie probowalam... i zamurowanie mima nic nie daje bo potem on sie teleportuje.... spalenie daje MASE SATYSFAKCJI, ale najlepiej jest go poprostu sprzedać ;)
P.S ale jednak polubiłam użeranie sie z mimem bo jeszcze nigdy nie sprzedalam/zabiłam/zamurowałam mima :P |
hm...a wiecie, ze jak zamurujecie gazeciarke 'wiesie' ( :lol: ) to będzie wam caly czas gwizdac? :D no, po jakims czasie to nudzi (i chyba wnerwia), ale spróbowac mozna...niestety, ale NPC'ty zawsze się teleportują, chociaż jak dotad kamerdyner ani razu mi nie uciekl i mam uslugi za friko :P jak tylko czegoś od niego chcę to go wyjmuje z 'klatki' i wydaje polecenia,a jak skonczy, to go znowu 'więzię' :P
|
Bartek44 ty to masz sposoby :D
|
Kehehe... dobre ale ja mam inny sposób.Robimy pokoik, w tym pokoiku budujemy basen, oczywiście w tym pokoiku nie mogą być drzwi bo mim by legalnie nawiał,wpisujemy move_objects on i wpakowujemy mima do basenu i niech sie topi. Jeśli sie utopi sprzedajemy nagrobek i tyle, jeżeli sie teleportuje to i tak mamy go z głowy i nawet słaba impra obejdzie się bez niego :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja prawie tak samo :) Dlaczego prawie ?? Bo ja wole go zamknąć w pokoju prawie na całą impre a jak się zateleportuje, to poprostu znowu go tam wsadzam lub kasuje kodem move_objects on , i potem move_objects off, bo wole grać bez kodów (chyba, że na pieniądze :P :P ) I jest COOL impra :D :punk: :mu: :gathering :cheers: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:51. |