![]() |
trzeba dużo czarować i ona sama wyrośnie:)
|
mi fasola po 2 dniach wyrosła
|
Ja dostaję u wszystkich nie tylko u Todda. :P
|
Cytat:
|
Morze jest piękne i błękitne i rybki w nim pływają... :P
A czy moŻe wiemy. Tak można kupić fasolki u todda ale to jest składnik do zaklęć. :D |
wiec mi urosł raz kryształ taki złoty i simy uczyły sie sztuczki, potem wyrosła fasola ale ona rosła dos powoli wiec nie urosla mi az tak zeby sie po niej wspinac i urusł korzen ale on chyba rosnie jak sie robi jakies zle czary np.wyganianie albo inne złe sztuczki i podkreslam ze urosło mi to na normalnej parceli wszystko.
|
heh
Ja mam ciągle konfetti klauna nie wiem czemu :O I zwsze jak gadam z aptekrzem to czasami mi daje rzęsy czarodzieja ale nie dostałam jeszcze kostki lodu może wy wiecie jak je zdobyć? :)
|
kryształy rosną jak sie dużo monet wrzuca do tej wróżki-automatu. jak powie coś o krysztale to za kilka dni urośnie
|
Rozmawiasz ze sprzedawcami w Abrakadabrowie, oni dają ci zadanie, ty je wykonujesz, a oni coś ci w zamian dają. Między innymi konfetti. Ale fasola i kryształy nie rosną TYLKO w uroczysku. Tam rosną szybciej. Ale jak mieszkałam w SimCity to też mi rosły.
|
Pył diamentowy...:///
Wiem, że wiele było pytań o składnik "Pył Diamentowy", ale nie mogę go kupić ui tej skrzydlatej wróżki... Gdzie go można dostać? :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:53. |