![]() |
nie, zdaje mi się, że się nie przeprowadzi.
|
Dzięki Vana wreszcie mi się uda super
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurde ostatnio wyhodowałam czerwoniaka i mnie podpalił ale żyję bo nie zapisałam gry :D
|
Musisz tego smoka gloaskac
|
Mi nie działa łagodzenie smoka głaskaniem.Czerwonego chodowałam kiedyś.Próbowałam być miła.Nie miał daleko do ulubionych kwiatków.Posłanie wśród drzew.Smakołyki dostawał,ale pogłaskać się nie dał.No to sobie myślę,że pewnie samotnik z niego,no to go nie głaskałam.Dostawał wszystko,łapówka co godzinę i nagle mi komunikat że ma dość takiego traktowania i se polazł.Głupek jeden.I zostałam sama z grającą kołyską.
|
Cytat:
i jedzą kwiaty. |
Czy sie dba o smoki czy tez nie to i tak musza cos podpalic.
|
Bo pewnie taka ich natura.O!!Przypomniał mi się jeden numer!Eksperymentowałam z smokami i kupiłam z dwadzieścia kołysek.Gdy wreszcie już nie drgały zawołano mnie po coś.Sprzedałam simów włączyłam trzecią prędkość i...debilka ja jedyna zupełnie zadowolona idę po to o co mnie proszono totalnie zapominając o tych DWUDZIESTU SMOKACH!!!!!!!!!!!!!!!!I SAME CZERWONE!!!!!!!!!!!!!!!I miałam już po moim ukochanym domku.A zapisałam grę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaawno temu.Nawet dom nie był tak rozbudowany.Przyznajcie,tylko mnie coś takiego mnie się przytrafia.Jednak jestem cioma.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:27. |