TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tomb Raider (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=21156)

~Perlié~ 21.12.2005 12:38

Tomb Raider jest superowy!!!!!!! Moja 2 ukochana gra :)

Milly 22.12.2005 20:48

PRÓBOWAŁAM grać w jedynkę,ale to za stara gra dla mojego kompa.Co chwilę gadała głosem smerfa,tnęła się,w ogóle.Spróbuję zdobyć skądś inną część.

Macio 22.01.2006 20:23

Uwielbiam Larę roft. Uwielbiam Tomb Raidera. ruga gra po the sims 2. Niecierpliwie czekam na TRLegend. Do angel of darkness nie ma kodow. Tak samo jak do wiekszosci TRow. Ale angel of darkness jest taki latwy. przeszedlem calego. Kocham normalnie te gre ;]

~Perlié~ 25.01.2006 09:05

Potwierdzam :D Ja tez uwielbiam TR *_______*

Profesor Parker 01.02.2006 15:31

ja sie doczekać legends nie moge, bo jeśli CDA pisze dobrze o tej grze, to już MUSI coś oznaczać o_O'

Żuber 01.02.2006 16:44

Cytat:

Napisał Łasic
ja sie doczekać legends nie moge, bo jeśli CDA pisze dobrze o tej grze, to już MUSI coś oznaczać o_O'

O ostatniej cześci tez sporo pisali (nawet dali na okładke ) i co mielismy?... ;] Z TR nie mam nic zwiazanego, ot fanem Blood Rayne jestem. xD

Profesor Parker 01.02.2006 18:04

Cytat:

Napisał Żuber
O ostatniej cześci tez sporo pisali (nawet dali na okładke ) i co mielismy?... ;] Z TR nie mam nic zwiazanego, ot fanem Blood Rayne jestem. xD

O_O"!!!! Nawet mi nie przypominaj o ostatniej części xd. Ale oni zazwyczaj...ekhm.. nie mówią dobrych rzeczy o TR o_O". A w Blood Rayne nie grałam o.o'. Dużo krwi sie leje *__* o.O'?

Żuber 01.02.2006 18:44

Cytat:

Napisał Łasic
O_O"!!!! Nawet mi nie przypominaj o ostatniej części xd. Ale oni zazwyczaj...ekhm.. nie mówią dobrych rzeczy o TR o_O". A w Blood Rayne nie grałam o.o'. Dużo krwi sie leje *__* o.O'?

Co to, to nie. Na pewno nie mówią dobrych rzeczy o ostatniej części,ale napewno sa pełniszacunku dla pierwszych, przełomowych części serii. ;] A BloodRayne... Oj duzo, dużo. xD GTA składa pokłony przy krwistości BD, lol. A te odgłosy i "pozycje" przy wysysaniu krwi. xDDD

~Perlié~ 07.02.2006 16:03

Cytat:

Napisał Żuber
Co to, to nie. Na pewno nie mówią dobrych rzeczy o ostatniej części,ale napewno sa pełniszacunku dla pierwszych, przełomowych części serii. ;] A BloodRayne... Oj duzo, dużo. xD GTA składa pokłony przy krwistości BD, lol. A te odgłosy i "pozycje" przy wysysaniu krwi. xDDD

Buhahaha ale wy macie pomysły *_* Ja też juz chce TR 7 a premiera dopiero w kwietniu zajefajnie :/ Teraz sobie gram w tr 2 gold bo nie grałam w tą częśc reszte przeszłam xD

Aithieel 20.05.2006 17:23

Tja TR: Legend jest suuper *_*. Przeszedłem już, uwielbiam tą grę. teraz próbóję odblokować wszystko aby odblokować bikini dla Lary :D. Co do BloodRayne też lubię ale wolę klimaty TR ;].

P.S.
Tak, tak to oczywiste, że Legend mam z nielegalych źródeł ale to nie znaczy, że nie nabędę oryginału.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00.