![]() |
Ja wypuscilam i koniec tej zabawy a taki w ogole jak dlugo trzeba tego smoka łaskotac zeby byly smocze lzy??????
|
och... Jakie te smoczki potrafią być czasem niesforne! Mój Pyrite też często spalał,ale tylko SCHODY :lol: i wszystko obok schodków.Stało się to dla mnei zbyt nużące więc kupiłam mu smoczą zabawkę..., nie podziałało:P i "wykasowałam" schody oraz 1 piętro :lol: ...
Zal mi było wypuszczać biednego Pyrite na wolnośc.Nie przetrwał by... <_< Zartowalam... :lol: |
Przecież mogła wcześniej nie wiedzieć, że ten smok będzie taki oropny!!
P.S. Dragon is terriblle!! |
Moim ulubionym jest żółty bo innego nie miałam :D prółcz czerwonego. Jest taki spokojny i nic nie robi tylko je kwiatki...
|
a ja bym chciała mieć zielonego, ale jak się nim opiekować? Nawet jak tysiące razy kołysałam jajo i obracałam, to bez przerwy mi się wykluwa fioletowy...
|
W grze są tylko trzy kolory smoków - czerwony, żółty i fioletowy. Inne kolory można mieć jak się ściągnie skiny smoków z sieci.
|
Vega jest jeszcze zielony smok! :) :)
|
po pierwsze na opakowaniu jest zielony smok wiec chyba i w grze tesh. xchoc na opakowaniu jest tesh duzo innych rzeczy :/
a po drugie ja ostatnio wypuscilam mojego smoczka (czerwonego)_ ale on najpierw spalil mi ten-ten do nektaorw i dopiero sobie poszedl. chamstwo i drobnomieszczanstwo! |
bo jak sie zobaczy że jest czerwony to natychmiast trzeba go uwolnić!!!
ps. Jak sie uwalna smoka??????? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |