![]() |
Ze wzgledu na brak czasu zdążyłam tylko zobaczyć to tą kulę wirującą , opcje ma takie jak ten byk :) z jedynki ale jak to fajnie wygląda jak się włącza:D, przedmiotów nowych za wiele nie ma ale zawsze coś:) najbardziej podobają mi się nowe niskie ścianki i basen z rzeczy do budowania. Reszte obejrze może wieczorem.
Ps. A może ma ktoś za dużo wolnego czasu? chętnie przyjmę i się zaopiekuję:) |
Gra jest super extra bombahttp://www.thesims.plhttp://www.thesims.pl
|
A ja mam juz plany :D : Najpierw stworze normalna simke, potem zrobie dla niej jakiegos faceta i on ja zaprosi na randke i potem to sie zobaczy :D Ale włącze sobie kod na niestarzenie, zeby mozna bylo dluuugo szalec i sie bawic :D A NŻ bede miec na 90% dzis lub jutro. Mnie sie NS nie zbyt podobalo, ale kazdy dodatek jest 100000000000000000000000000 razy lepszy od poprzedniego. Zycze udanych randek!!
|
Jak dla mnie to bardzo fajne ale z tymi fryzurami to poszaleli :( za to ubrań dużo ale ogólnie bardzo fajne :)
|
A ja mam
jak dla mnie wrażenie extra. A dom o nazwie "dom upadłych drzew" czy coś takiego D powalił mnie na kolana, głownie piwnica z trumnami^^ A właśnie jak stać się wampirem? Bo jeden wampir jest moim przyjacielem i nic :(
|
Ja sobie wczoraj kupiłam :) A ile się wahałam, bo 79 złotych to kupa kasy...No ale nie mogłam się oprzeć :D
Generalnie mi się podoba, tylko mogłoby być więcej nowych dodatków. I troszki mi tnie, ale tak to bywa. Niestety ściągnięte meble mi nie działają, będę musiała coś z tym pokombinować (najbardziej mi żal przedmiotów dających energii itp. na maxa...). W każdym razie właśnie idę sobie pograć :P |
Nocne życie bardzo mi się podoba. Wreszcie są nowe ubrania dla dorosłych Simów :) W ogóle przedmieście, samochody, chemia...dla mnie bomba :)
|
Jest zarąbiste! Nie wiedziałam że to będzie aż tak fajne ;) Polecam ^_______^
|
Mielismy pisac tutaj o wrazeniach z gry!A tymczasem przeczytalam 5 stron i praktycznie nic sie niedowiedzialam konkretnego o grze!Wiem tylko tyle ze sa wampiry,nowe meble i ciuszki!Nic pozatym.Gry jeszcze niemam ibylabym bardzo wdzieczna jesli ktos napisalby cos konkretnego o tej grze a nie ciagle:
-"mam juz gre" -"ide grac" -"jeszcze nie mam gry" -"jadę sobie kupic" |
No więc teraz moge juz ocenic gre ( po kilko godzinnym graniu:P). Jest bardzo fajna:D Szczegolnie fajniaste są Zombii i Wampiry B) A co do fryzur i ubrań ( męskich) to lipa :con: cholernie malo i jakieś takie, eee nie podobają mi sie, szczególnie te jaskrawe męskie ciuchy, bleh jak dla metrosexualisty:P Co do samochodów, nawet fajne... ale mogło być więcej, nie to że wybrzydzam, bo lepiej 5 niż wcale ;) A co do Cygańskiej Swatki, raz mi sie udało raz nie. Co sie pozniej okazalo typek z ktorym sie nie udalo byl gejem, tak sie o niego staralam ze sie wprowadzil ;) A właśnie, jak sie wampir z wampirzycą , no teges, to urodzi sie mały wampirek czy zwykly "śmiertelnik" ? Jeszcze nie próbowałam i nie wiem czy spróbowac :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:38. |