![]() |
A mi się podoba B) , tylko te schody w sypialni. Wygląda to jak przedpokój z łóżkiem :con: 9/10
|
Domek zwenątrz: Konstrukcja jest ładna i ogródwk też ale zamiast tego posągu szatana mogłabyś postawić jakośmałą fontannę. interesujący jest ten okrągły basen no oczkowodne. Chodziaż w tej chwili jestem ciekawy jak by wyglądałoby tam gotowy stawik.
Ocena z zewnątrz 9/10 (przez to że wszystko pomieszane dziwnie wygląda ale tak to ładny) Domek wewnątrz: Salonik podłaoga jest niedobrana do ścian troche to posmuca ale tak to fajny. Gabinet całkowicie pomieszałaś styl mebli do kawłaka deski (biurka) dajesz elegancką półkę a półka na książki to nastepny kawałek deski sciany i podłoga też nie dobrane. Kuchnia znowu podłaoga niedobrana i te krzesła nie pasuja do wystroju kuchni. łazienka elegancka. jadalnia też mi sie podoba Ocena wewnątrz 8/10 ( przez niedobrane sciany do podług i rużne typy mebli) Ocena ogólna 8,5/10 |
Z zewnatrz wyglada oszalamiajaco, ale w srodku trzeba sie zastanowic.
W srodku postawiles na elegancje i dlatego napisales, ze to francuski dworek. Jestem zwolennikiem domow z mala liczba dodatkow z neta(te maxisowe sa bardzo ladne). Jak widze nie sciagales zbyt duzo z neta i dlatego podoba mi sie twoj domek. |
Odp: Francuski Dworek
ADRIAN no i co Ty zrobiłeś?Teraz muszę Ci dać 10/10 ;)
|
przesadziłeś z tym ogrodem zadużo tych żęczy a środek nie w moim sty;u 2/10
|
Hmm Domek taki troche napchane ile sie da aby bylo dam 4/10 proboj dalej ;[]
|
A mnie jak najbardziej domek kojarzy sie z "francuskim dworkiem"..
Ogródek śliczny :). Nie jest pusty, ale jednocześnie nie przepełniony. W niektórych pomieszczeniach meble przykrywają okna, ale mimo to 10/10. Bardzo podoba mi się, że jest mało dodatków z neta :). |
No, ładny. Pobrał bym sobie gdybym miał The Sims. 9/10.
|
Steasznie smutne kolory i ten cmentarz ale ja bym takiego nigdy nie zrobiłaXD więc 8.5/10
|
Domek fajny
7,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:07. |