![]() |
Lol
Moja simka i moj sim maja marzenie zeby miec 6 wnuczat.Narazie maja jedno adoptowane dziecko chlopca Norbeta(male dziecko)i simka jest w ciazy wiec potem bede nastepne.200 tostow niezle:D
|
A mojemu się trafiła aspiracja: "50 randek marzeń" to się męcze, może się uda... Dzień bez randki, dniem straconym... mam nadzieje że może być z jednym i tym samym simem.
|
Cytat:
|
Mój Sim ma pragnienie zaprzyjaźnić się z profesorem, jest ciezko ale narazie wychodzi!
|
Ja spełniłam marzenie jednej babki.Mieć 10 dzieci i potem 20 wnuków,Udało się
Była se babka miała na początku maksymalnie dzieci w rodzinie czyli 6.Wszyscy dorośli to się wyprowadzili.i następnie następne 4.Potem się wyprowadzili.Tych starych nie ruszałam.Dwie najstarsze córki orzeniły się jak najszybciej i adoptowały po 5 dzieci a resztę wiadomo...Kiedy każda z nich miała po 10 dzieci to dziadziusiowie spełnili swoje 2 marzenia życiowe.Robiłam to przez 2 tygodnie ale warto było. sory za błędy ortograficzne XD |
Mojej nikt nie pobije :)
8 dzieci ma wziąć ślub, ona chyba zwariowała!!! Ma dwójkę dzieci i za około 10 dni się zestarzeje!!! EDIT: Jeszcze coś - mój sim ma cel życiowy... Namalować 20 arcydzieł ;) narazie jest jedno, to portret jego żony (...) |
Moja Simka ma pragnienie "Dożyć złotego jubileuszu" :D Uff... nie jest takie złe :P z kolei moja druga Simka, wraz z małżonkiem (obydwaj są emerytami) mają pragnienie "mieć 6 wnucząt" a mają jedno dziecko (dorosłą) i nie mam zamiaru, żeby moja Simka miała 6 dzieci... :O
|
Ja zwykle staram się spełniać te aspiracje. Już pare razy udało mi się osiągnąć szczyt kariery i simy miały maksymalną aspiracje do końca życia, ale aktualnie próbuję spełnić pragnienie sima, który chce żeby jego 6 dzieci się ożeniła..Ale na razie ma ich 4 i 3 w wieku dziecięcym i 1 niemowlaka..Biedna jego żona ona to tylko dzieci rodzi..ale opiekować się 6 simami to katorga a jeszcze muszę mieć 2.
|
Ja mam często "szczyt kariery" Czasami mi się udaje to spełnić - z kodami, ale nie lubie grać z nimi bo gra się nudzi!
|
szczyt kariery to ja łatwo osiagam xD - bez kodów xD gorzej, że oni zawsze chcą inny niz ja sobie wymarzę xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10. |