![]() |
Niemowlę i małe dziecko nie może umrzeć - kiedy jest np. strasznie głodne, czy ma czerwony nastrój, przychodzi po nie opieka społeczna.
Ja nigdy nie mam problemów z opiekunką, dlatego jeżeli nie mam simów z aspiracją rodzinną, zawsze ją zatrudniam ; P |
Eee... Nie da się zabić dziecka przez śmierć głodową, bo jak już ktoś wspomniał, przychodzi Opieka Społeczna. Moja opiekunka, nawet OK wychowuje dzieci ;)
|
Z moją opiekunką też jest wporządku :) W dodatku nie ogląda telewizji tylko cały czas sprząta. A nawet pare razy zrobiła obiad :P
|
Niania jest O.K
U mnie najwyżej zje ciasteczka, ale potem sprząta. Jak przychodzi to odrazu karmi dziecko i kładzie do kojca i sprząta butelkę :) Raz nawet zrobiła obiad mojej Simce, która wróciła z pracy :)
|
Opiekunki moich simów są dziwne.Wiele razy przyjeżdżają nie wtedy kiedy trzeba,nie raz zapominają o nakarmieniu dzieci,a zajmują się własnymi sprawami.Zdarza mi się też,że niańka nie może wrócić do siebie i mdleje mi w domu.Dlatego ich nie lubię i staram się niekorzystać z ich usług.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Poradnik do rang http://www.forum.thesims.pl/showthre...ight=kod+rangi
|
Moje opiekunki są dziwne o_O Jakby nie bardzo wiedziały po co przyszły do domu mojej simki/sima. Zajmują się swoimi sprawami, blokują mi lodówkę, komputer, telewizor, łazienkę, a nawet dostęp do dziecka. Trzymają je tylko na rękach, pomimo, że dziecko jest glodne, albo ma mokro w pieluszce. Dlatego ostatnimi czasy z usług opiekunek nie korzystam :)
|
Ja wogóle nie zatrudniam opiekunki. Kiedyś zatrudniłam i wyszłam simem do pracy. Przez CAŁY czas baba se siedziała przed telewizorem (raz poszła do barku i piła przez godzinę) a dziecko leżało w kojcu i "cuchnęło". Nigdy więcej nie zatrudniłam opiekunki. Ostatnio jak moja simka urodziła dziecko, to po prostu zrezygnowałam z pracy. A szkoda, bo byłam już gwiazdą sportu :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:29. |