![]() |
Jak tak dalej pojdzie z Bartkiem to dostanie ostrzerzenie ze nabija posty....A jak nie przestanie to go zabanuja.......a tak do tematu....Wam wszystkim pala sie klony a mnie nie po prostu znikaja.....A jak simka robi sobie klona to traci komfort...Ciekawe trzemu...
|
Mój klon, raz podlał trawnik, potem gazetę, a następnie się spalił.
Najwidoczniej te klony są po to żeby sobie poczarować, tak mi się wydaje, bo zawsze klonowi coś nie wychodzi, spala się i na nic czar. Dlatego ten czar używam, tylko dla zabawy, czyli dla zwykłego czarowania(z nudów) |
mi ise tak nigdy z klonem nie stalo:P mi zawsze jezdi grzecznie do prACY...
|
Cytat:
|
Mi ten klon łaził za swoim prawdziwym odpowiednikiem.Jak doszedł do stolika gdzie się robi gnomy to się spalił.
|
A mój klon to cały czas mył wannę :)
|
[COLOR=purple][SIZE=7][B]Można tylko w piecyku nową babeczkę zrobić i wycisnąć sok. Chyba że masz lepszy czar to podaj składniki.
|
Klony takie już są palą sie i nic na to nie poradzisz jeśli chcesz mieć jeszcze jednego klona rób jeszcze jeden czar. A czosnek wymienia się z Wampirzycą Wiką za Przeczeli Wosk. :D
|
ciekawe dlaczego te klony sie spalaja gdy robia gnomy..tzn wiekszosc w ten sposob umiera i chyba juz wszyscy wiedza ze czosnek mozna sobie zalatwic od wiedzmy jakiejstam wiesi wiec prosze nie piszcie tego bo nie ma sensu..
pozdro ktos(a) |
Mi klony albo chodzą do pracy(szkoły), albo czytają gazetkę, leją wodę na trawnik, wrzeszczą na żarcie, a na końcu się palą.
A jak klon dzieciaka pójdzie do szkoły to i tak mu spada ocena. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:00. |