![]() |
Mym skromnym zdaniem,najlepsza jest w Gwieździe (ale tylko w trybie budowania)
|
Czemu ja nie mam Gwiazdy :rolleyes: A już wiem - nie kupiłam sobie :P Moja ulubiona muza jest z abry :rolleyes: taka magiczna :mellow:
|
mi najbardziej ze zwierzakow bo jest najfajniejsza :lol:
|
Zdecydowanie abrakadabra. Ale w wakacjach też jest fajna, taka afrykańsko podobna :P
|
MI najbardziej się podoba z The Sims Zwierzaków! Ale nie słyszałam jeszcze z Abrakadabry i Gwiazdy dlatego zagłosowalam na Zwierzaki.
|
Ja to mogę te muzyczki posłuchać przez jakieś 3 minuty a potem uszy mi puchną. Wszystkie mi już się przejadły dlatego sama zajęłam się oprawą muzyczną i jest o niebo lepiej :D.
|
Ja nie zagłosowałem na nic. O każdej mam inne zdanie:
TS Deluxe - taka sobie TS Balanga - nie słyszałem TS Randka - nie słyszałem TS Wakacje - bueeeeee... TS Zwierzaki - może być TS Gwiazda - taka w stylu discopolo (najgorsze co można w życiu spotkać) TS Abrakadabra - może być |
Abry nie mam, nie słyszałam i już pewnie nie usłyszę.. ale z pozostałych dodatków najlepsza jest z wakacji.. taka.. wakacyjna i śmieszna :)..
|
z gwiazdy i wakacji rulezzz B)
|
Kazda z czesci ma fajna, pasujaca do niej muzyke, chociaz na dluzsza mete wszystkie sa debilne i sie nudza :P Najbardziej wkurza mnie ta z trybu budowania, to pianinko jest takie dloujace i usypiajace ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:21. |