![]() |
Powiem ci ze dalam jej inny i nie wygladala najladniej(przynajmniej wedlug mnie XD)
http://img431.imageshack.us/img431/4...0c1850a2ep.jpg |
Wedługmnie na tym zdjęciu, które dałaś teraz, wygląda ładniej. :) Takie naturalniejsze kolory. Bo na tamtych zdjęciach gyło tyle różu, że trochę to wyglądało, jakby maiła różową cerę. Można też spróbować z innymi kolorami- brąz, błękit... No nie wiem. Ale Simka i tak ładna. :)
|
Pierwsza simka jest przeciętna, ale ma ładny nos^^
druga śliczna-jak ktoś już wspomniał, ma delikatną twarz, co mi się podoba :) nastolatka też jest piękna- chyba najładniejsza jaką widziałam :D (wygląda właściwie jak dorosła) Według mnie na razie każda nowa simka jest ładniejsza od poprzedniej. Jak tak dalej pójdzie, to zazdroszczę^^ |
Ta ostatnia ma zdecydowanie za szerokie usta ;p
|
ta trzeciea jest sliczna
|
Pierwsza i druga bardzo ładna. 2 ma bardzo ładną szminkę. Wszystko bardzo dobrze dobrane. Trzecia, może faktycznie ma trochę duże usta, ale również jest ok. Czekam na następne. :]
|
Ciesze sie ze wam sie podobaja chetnie bym ja wam udostepnila ale mam problem z SimPE(a o lie sie nie myle jest on potrzebny ;))
|
Cytat:
|
Nie jest?Wiedz co trzeba zrobic XD bo ja jestem ciemna jesli chodzi o te sprawy XD(az wstyd XD).A tak wogule zrobilam kolejna simke nastolatke dzisiaj powinnam dac jeszcze sceny :)
|
Cytat:
Plii zapewne chodziło o to, że ona nie potrzebuje SimPE, żeby ściągnąć tą Simkę. Ale jeśli chcesz ją udostępnić, potrzebne jest SimPE. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |