Samantha |
10.01.2004 07:39 |
Cytat:
Originally posted by CRAVEN@Jan 10 2004, 09:29 AM
Ps. Czy jak się przeprowadzę do Abrakadabrowa toje statułetki gwiazdorskie zniknom??
Acha jeszcze jedno zawsze jak miałem wszystkie simsy(zwykłe,światowe życie,balanga,randka,wakacje,zwierzaki,gwiazda) to działała mi muzyka typu w trybie kupowania w trybie życia lub budowania a teraz mi niedziała simsy wydają dzwięki i gadają i wogule muwią itp. ale muzyki niemaco mam robić??
Sorka ale jeszcze jedno więc jak robię zdięcie to wychodzi mi z całej gry i muszę jeszcze raz wchodzić do gry co mam robić???
Temat możecie zamknąć jak mi odpowiecie!
|
Jeżeli chodzi ci o nagordy z Wyspy Wakacyjnej czy za Gwiazdorstwo to tak.Niestety :( Jeżeli chodzi o tą muzykę (wiem ,ze nie będe zbyt oryginalna :P) tio nie wiem ... możesz aby Ci domki nie zniknęły dinstaluj SIMSy (ostatnie) tj. włóż płytę do napedu i poczekaj aż wydzie logo.Potem kliknij na Więcej Informacji i na ponowną instalacje czy jakos tam (ostatnia opcja od dołu :lol: )
Wtedy zacznie się instalacja.Po skonczonej powinno byc wszystko zpowrotem w najlepszym porzadku a simowie tacy jak przed reinstalka.Na wszelki wypadek skopiuj cały folderek UserData(to jest mapka pierwsza) jezeli simow miales na innej to skopij inna na pulpit (sa ponumerowane np UserData2).A po zakonczeniu instalacji wlacz gre.Jezeli twoich simow nie bedzie to wklej do folderu The Sims na miejsce dawnego USerData wklej te z pulpitu.Pamietaj zrob to dopiero wtedy gdy zauwazysz brak twoich simmow tam gdzie byli przed reinstalka....
|