![]() |
Taaak! To jest to. Czuś ten klimat. Rety śliczne! 1o/1o!
|
Świetny domek! Taki przytulny i... wiejski. :D
A te dodatki... miodzio!!! 10/10 naturalnie :) |
Tak jest super fajny, jeśli miałaś zamiar uzyskać klimat wiejski to udało ci się to w 100 procentach.
Ocena: 9/10 a to przez te zwierzęta:/, a w szczególności iguanę czy legwana na tym kamieniu. To nie jest zbyt wiejskie... |
Domek jak zwykle śliczny...co tu sie rozpisywać na temat tego że masz niesamowite talencicho :D .Mam jeszcze pytanko...jak zamieszczas na zdjęciu napis "by Eveline"?Bardzo mnie to ciekawi, bo chętnie bym i na swoich fotkach coś takiego umieściła
Pozdrowienia :) |
Cytat:
|
Cudowny, taki typowy wiejski domek, przepiękny Eveline, nie mam nic do zarzucenia :) 10/10
|
Boski domecek. Taki wiejski, że aż fajosko gitowski. szkoda że nie dasz do ściągnięcia. Coż zostaje podziwianie pracy.
|
Naoglądać się nie mogę, no. Wpadłam w zachwyt stopnia najwyższego i wiele bym dała za ten domek w grze mojej. Eveline, proszę, popróbuj jeszcze z tym pakowaniem chałupki, co? :) Całość jest przerażająco naturalistyczna i boska. Nie rozumiem: co tu jeszcze dopieszczać chciałaś? :O
|
Jak zawsze świetny domek...Twoje domki maja w sobie to "coś" :D Naprawde świetna robota baaardzo mi sie podoba. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety nie ocenie tego domku bo niemieści się w mojej skali :P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:51. |