![]() |
No fajnie! Mi nic nie przynosz±!!! :con: jestem nowym posiadaczem NŻ i nie odkryłem tajników. Możecie powiedziec jak sie robi zeby dostac?? Wiem te randki itp. ale nic nie dostala moja simka, nie raz dostala Dina Kaliente bukiet roz od Mortimera ale pozatym nic sie nie stalo :1smutny:
|
Cytat:
A mi przynios± rzeĽby. I jeszcze przyniósł mi ten samochodzik zdalnie sterowany (ah! Jakie romantyczne) ale kartek i bukietów dostaję mase!!! Az nie mam co z tym robić. |
Kuchenki, telewizory, radia, konsole DJ'a. Pełno tego. Zrobiłem sobie kiedy¶ tak± simkę co ze "wszystkimi i wszędzie"
|
Cytat:
|
...
hehe mi kiedys gosciu przyniosl pianino, a raz ta kule co sie zdobywa kondycje, ale nie wiem od czego to zalezy. bo czasem tez mam 'randke marzen' i dostaje tylko roze.:)
|
Ja raz dostałam li¶cik.A simka przyniosła mi szachownicę :D .. Tak to
dostaję duże bukieciki róż z karteczk± :D |
Mi dywan :D
|
Mi największ± żecz± jak± sim przyniósł po udanej randce jest fontanna, ale to chyba normalne :-)
|
Ja dostałem raz tak± elektryczn± maszyne do grania, a tak to pełno kwiatów i kartek
|
Mi nigdy sim nie przyniósł żadnego prezentu oprócz róż i li¶cików. Za to mojej siorze przyniósł dywan tak jak już napisała Agusia.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:22. |