![]() |
Ominęły mnie dwie tury, jak widzę.
No więc odnośnie pierwszej, Simka jest całkiem ładna, choć moim zdaniem różowy makijaż 'gryzie się" z zielonym kolorem oczu. Komplet jest dobrze wykonany, ale ja nie lubię takiego stylu- tego typu nadruków na bluzce i jaskrawej bransoletki. Dżinsowa spódnica się mi podoba, choć jak dla mnie końzy się za wysoko w pasie. Ale to tylko mój gust, a ciuchy są naprawdę dobrze wykonane. Jeśli chodzi o drugą turę, to obie Simki, zarówno Kelly, jak i Jennifer, podobają mi się, choć Kelly bardziej z twarzy, a Jennifer z fryzury. :) Z pierwszą sukienką to samo co z poprzednimi ciuchami: nienagannie wykonana, ale nie trafia w mój gust. Nie lubię tego koloru, kształtu i deseni tych "pasków". A te wzorki- motyle, ptaki czy nietoperze, nie wiem co to jest- podobają mi się. :) Komplecik karnawałowy natomiast bardzo mi się podoba.:) Ładnie dobrałaś kolory i biżuterię, choć bluzka mogłaby być odrobinę ciemniejsza, bo jest troszeczkę "mdła", ale i tak strój bardzo pasuje do klimatu karnawału. Pozdrawiam |
Niestety nie mogę dać moich simek ani ubrań na serwer, bo mi net ciągle nawala. :\
Jeśli chodzi o nowe dodatki to nie wiem, kiedy dodam następne, bo mam rękę w szynie i strasznie trudno jest mi poruszać myszką. Na szczęście mam jeden komplecik na zapas i może dodam go jeszcze dzisiaj albo jutro. :) |
Następne dodatki
Amy http://img50.imageshack.us/img50/127...101d4f60hr.jpg Następny komplet z House’a (z przodu) http://img50.imageshack.us/img50/25/...101d5559fq.jpg (z tyłu) http://img155.imageshack.us/img155/6...101d56e9yi.jpg (to moje pierwsze spodnie :P Heh :D) |
Ubranka wszystkie są cudowne:) Simki też. Mam tylko zastrzeżenie do jednej, bo miala fioletowe oczy:P No dobra przyjmijmy, ze to były soczewki:)
|
Pewnie chodzi ci o Jennifer? :)
Rzeczywiście dziwny ten kolor. O_o To chyba ciemny niebieski... :D |
Amy jest boska! Ma śliczny makijaż i wogóle cała jest taka ślicznie idealna.
Co do ciuszków całkiem ładne. Bluzka mi się bardziej podoba, chociaż spodnie są bardziej dopracowane. |
Ładnie Ci Amy wyszła, choć poprzednie bardziej mi się podobały.;) Ale ładna, ma taką nieco japońską urodę. Choc nie lubię fryzur z asymetryczną grzywką...
Bluzeczka bardzo i się podoba, spodnie też dobrze wykonałaś, ale ja nie lubię takich "wybielonych", nie tylko w Simach, ale w ogóle, więc nie bardzo mi się kolor podoba... Gdyby było mniej tych białych "plam", wtedy jak dla mnie byłoby lepiej.;) Pozdrawiam |
no wiec
Amber 9\10 Sukienka Amber 2,5\10 Natalie 6,5\10 Sukienka Natalie 2\10 Nicky 9,5\10 Komplet Nicky 7,5\10 Katie 10\10 Komplet Katie 8\10 Kelly 9,5\10 Sukienka Kelly 9,5\10 Jenifer 1,5\10 Komplecik Jenifer 10\10 Amy 8,5\10 Komplecik Amy 9\10 |
Cytat:
|
Sliczne simki bardzo mi sie podobaja - najbardziej Nicky i Amber.Katie jest strasznie slodziutka ale tez ladna
Nicky ma taka sama spudniczke jak ja :D :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:21. |