![]() |
Dziekuje za wszystkie komentarze, nawet te nie pochlebne:) I proszę komentujcie dalej!!
|
No więc...
Melania- ma ładne oczy, ładną twarz, w porządku fryzurę, tylko usta (wargi) są minimalnie za duże. Żanna- najbardziej mi sie podoba, choć nie ma dużych oczu (a ja lubię duże oczy:)) Po prostu tak oryginalnie wygląda, fajna.:) Amelia- taka sobie. Nie lubię fryzur, które zasłaniają oko (bądź oczy). Kolor oka jest jakiś mdły, albo tylko światło tak pada. Twarz chyba w porządku, choć włosy zasłaniają prawie jej połowę.:P Oksana- ja bym jej inczej pomalowała usta- nie na taki "słodki" kolor. Poza tym prezentuje się dobrze.:) dziecko- Fabia- ja nie wiem jak mam oceniać dzieci.;) Żadne dziecko mi się nie podoba:D Chyba jest OK, tak myślę... Pozdrawiam:) |
No dobra daję nowe simki:
Kalina: http://www.republika.pl/perelka92/kalina.JPG Marlena Marzyciel. Narzeczona Dariusza Marzyciela tzn. jego wskrzeszona zona:P Zmieniona przezemnie:P http://www.republika.pl/perelka92/marlena.JPG wiem, ze ma taką samą fryzure, ale ona najbardziej jej pasowała Iga: http://www.republika.pl/perelka92/Kata.JPG Olimpia (to jest moja stara kandydatka na miss): http://www.republika.pl/perelka92/olimpia2.JPG Ada: http://img350.imageshack.us/img350/4272/adela3jz.jpg wiem, że wyszły mi podobne do siebie, ale spróbuje to nadrobić następnym razem:P |
No rzeczywiście, podobne są do siebie trochę.;) A wiesz, dlaczego? Bo (prawie) wszystkie starasz się robić w tym samym stylu- długie kolczyki i makijaż w kolorze pasującym do nich. Moim zdaniem trochę przesadzasz z tą biżuterią.:P Długie kolczyki są OK, ale możesz je dać np. połowie Simek, a kolejną połowę zrobić w innym stylu.;)
Kalina jest bardzo ładna. Ładna twarz, fryzura, makijaż, kolczyki moga być. Jednak najbardziej podoba mi się ujęcie, jej wzroki i mina. Udało Ci się to zdjęcie.:) Trzy kolejne Simki nie robią na mnie wrażenia- takie umalowane laleczki.;) A ostatnia, Ada, podoba mi się. Wszystko jest w niej ładne, no może kolczyki mogłyby nie być różowe, bo nie pasują.:P Ale na szczęście słabo je widać.;) Pozdrawiam:) |
Perełka 13 -Śliczne te simki! :D Takie orginalne;).Nie będę wszystkich po kole oceniała bo jest ich dużo...Więc tak ocenię za wszystki;):9,9/10!Boskie są!
PozdroFFioNNNka od Mely! :* |
Więc tak:
Kalina- Podoba mi sie orginalna uroda nie laleczka Barbie ale orginalna, fryzure bym zmienił bo jak widze to prawie wszyscy ją używają- 7/10 Marlena- Nie będę oceniał bo zrobiona przez maxisa Iga- Ta jest naj naj naj ładniejsza. Taka charakterystyczna uroda (ja takie uwielbiam!!!) bez wątpienia 10/10 Olimpia- ohydny fryz którego nie nawidzę, uroda lalki Barbie ;) 2/10 Ada- Wraz z Igą są prześliczne, mają inny typ urody (powtarzam się ;) ale ja takie uwielbiam) 10/10 Proszę daj linka do Igi i Ady . . . |
|
Ooo dziękuje!!
|
1. Pierwsza simka - dziwnie ma to pod oczami albo tak sie cień ułożył. Twarz ma nawet ładną, ale nieco za duże usta. Szminka IMO za jaskrawa, włosy też - zbyt żółte. Ubranie ma całkiem niezłe, chociaż sama bym się tak nie ubrała.
2. Druga simka - skóra i włosy nie pasują do siebie kolorem, kolczyki nie pasują ani do włosów, ani do szminki - która znowu jest zbyt jaskrawa. Tę fryzurę osobiście niespecjalnie lubię. I wydaje mi się nieudanym, a co najmiej dziwnym połączeniem bluza od dresu i zwiewna spódnica do kostek. I klapki. xD A, i ten nos...jakoś tak "przeskakuje" na górze. 3. Trzecia simka - twarz ma cakiem sympatyczną (i te piegi :P). Ładna fryzura. I ubranko też dobre. Wreszcie szminka jakaś bardziej delikatna! :D Tylko ta skóra IMO za bardzo się świeci. Nie lubię takich. I simka wcale nie wygląda jak pani lekkich obyczajów. ;) 4. Piżama - słoodka. ^^ Jak na Painta, wyszła całkiem dobrze. Simki z drugiego posa oceniłam, ale potem zamiast Ctrl i C wcisnęłam V. ;( :1smutny: Może zaraz napiszę jeszcze raz. Noo. 5. Melania - nie chce mi się dużo pisać znowu. Więc... Minusy: cień (perełka? kropelka?), USTA (wielkie!), dziwna ta fryzura, piegi (u niej mi się nie podobają). 6. Żanna - co za imię! :P Minusy: znudzona/śpiąca mina, wielkie usta, piegi. Ale ogólnie jest całkiem ładna. 7. Amelia - za wielkie te usta! Włosy za ciemne w stosunku do karnacji. 8. Oksana - kojarzy mi się z jakąś Litwinką albo z jakimś takim ze wschodu...oni chyba takie imiona mają między innymi :P Po co ten pieprzyk? Dziwną ma minę. I za ciemne policzki. 9. Fabia - jak samochód mojej mamy - śmieszna i wesoła. Czy ma umalowane oczy? 10. Kalina - ładne ma kolczyki. I fryzura jej pasuje. Wreszcie trochę mniejsze te usta - i ładna szminka, nie jest jaskrawa. Znowu piegi :P Nie wszyscy ludzie mają piegi lub pieprzyki na twarzy, simowie też nie muszą. :P 11. Marlena - za jasna szminka w stosunku do karnacji :P Cień do powiek płacze. 12. Iga (:D) - całkiem ładna. Tylko nie podoba mi się fryzura i usta. Takiego robi buziaczka. Jeśli ktoś ma wyglądać jak kobieta lekkich obyczajów, to prędzej ta. xD 13. Olimpia - szczerze mówiąc, niezbyt mi się ona podoba. Zbyt szopowate ma włosy. Zbyt różową szminkę. I znowu ta łezka! I róż zbyt różowopomarańczowy. 14. Ada - te włosy z kolei - za cienkie i za rzadkie. Usta troszkę za duże. I oczy takie śpiące. |
Te łezki się zrobiły przez JPG. W grze wygląda to jak cień brokatowy. A Fabia nie ma cienia do powiek :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |