![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Ok
Mi się to podoba. Zgadzam się z Sayą, to nie musi być interpretacja tamtej orginalnej Takamagahary (czy jakoś tak). Bo skoro imiona nie są takie same ...
Ocena: 8/1o :D |
takamagahary nie czytałam... ale kamikaze kaito jeanne tak xP , z tego co inni piszą fabuła jest zupełnie inna więc najwidoczniej poprostu dałaś jej takie imię i to wszystko... komik nie jest taki zły:) ale jak na ocene to troche za mało
|
ech...
... Chcę Ci powiedzieć Autorko, że sama niejednoktrotnie pisałam FS. Pierwsze zawsze jest do bani :( Ale jak się weźmiesz do pracy, To będzie z tego hit! Mam taką nadziję ...
Zdjęcia: ... Drażnią mnie "otwarte, ukryte" ściany. Wygląda to nie estetycznie... I trójkącik... Staraj się przełączać Trójkąt nad inego sima... Tekst: Zwykły Nie lubię komiksów. Ponieważ- są tylko słowa a brakuje opisów, pięknie opisanych wydarzeń, i całego tre te te te.... I tak naprawdę: Co się działo w tymm odcinku: Wróciłam z farmy. Koniec. Poszłam do koleżanki. Koniec. Wiadomości. Koniec. Jak by tak wyglądał plan wydarzeń na jęz. polski z czwartej klasy, to wybacz ale postawiłabym ci jak i inni czytelnicy 1 ... Ale jak mówiłam- pracuj nad tekstem. Może- dodaj ramki, zrób plakat... Zrób "zabiegi kosmetyczne" tekstu. To ci radzę... Mówsz- po drugim odcinku... (nie patrzyłam dalej, więc może być jakiśxD) nie oceniam.... |
Mnie tam się podoba
Mnie tam się podoba jest oki na 80%, a to dobrze!
Moje fotostory:http://blog-coolezanki.blog.onet.pl/- wchodźcie, komentujcie i krytykujcie! |
Kaito, stań się Takamagaharą!!! Muahahaha xD
Dobra widze, że autorka poddała się i nic dalej nie pisze... szkoda ;-P Chętnie przeczytałabym dalej tą fascynującą historię ;-D Kaito, Basia.... lol xD Może jednak dasz nowy odcinek?? Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
Świetne fs daje9,5/10 lubie takie
pozdro,papa |
nie obrażaj się. Mnie treść wciągnęła chociaż nie podoba mi się grafika, odjkryte ściany i ćcionka ale- pisz dlaej, proszę;)
|
oto cała załoga "Takamagahary" wszystkie obrazki przepadły w raz z formatem więc nie moge dokończyć. Mam tylko przedstawienie postaci B)
http://img92.imageshack.us/img92/895...0f001fb5an.jpg Wojowniczka Santie - miała być w czwartym odcinku i dusić Kaito ;) Kaito - główna bohaterka Takamagahara - postać która objawia się Kaito miała być już w drugim odc Zombie Gone - miał być w drugim odc będzie miał styk z takamagaharą Fabos - mieszkaniec innego świata jeszcze nie był w planach Złodziej - pierwszy odcinek chciał wziąć telewizor Kaito UFO - trzeci odcinek walczył z Kaito Żniwiaż - dawna sympatia kaito, chciał ja nabrać co skończyło sie dla niego tragicznie. Miało byc tak pięknie :1smutny: ;( |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:40. |