TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   SKARGA!!! NOWE TEMATY PRECZ!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2748)

moonlight 20.01.2004 04:51

Ehhh...troszkę dziwnie się czuję po tej wczorajszej burzy, lecz wiem, że dalej bym ją wywołał. Nie biorę tego do siebie jako mój błąd. Uważam, że zrobiłem dobrze i to z wielu powodów. Tutaj muszę powiedzieć o czymś ważnym co miało wczoraj dla mnie bardzo szczęśliwe zakończenie. Jednak powiem jeszcze, że to co zrobiłem nie było spowodowane żądzą zemsty na Żabce lub Kasiaczku( jak grasz w simsy to wystarczy w opcjach włączyć wyłączanie gry alt+tab...mały szczegół) Mam nadzieję, że choć garstkę z was ucieszy, że zostałem moderatorem. Nie będę obiecywał tutaj rzeczy niestworzonych, bo wiem jaka to odpowiedzialna i męcząca praca. Jedno co mogę powiedzieć to to, że będę się starał ze wszytkich sił. Moja rola jest nowa. Proszę o wyrozumiałość...

ptasiex 20.01.2004 08:13

Moonlight - w tej sprawie (co już zostało dokładnie wyjaśnione) miałeś całkowitą rację. Ja bardzo się cieszę, że zostałeś Moderatorem :) Myślę, że to naprawdę świetny wybór ;) Napewno sobie poradzisz! Życzę ci powodzenia :)

Ps. Ciesze się, że ty zostałeś Moderatorem, bo jesteś bardzo dobrą osobą na to stanowisko ;) Nie to co ja :lol: :lol:

kasiaczekcool 20.01.2004 17:09

JAKIE KAŻDE JAK W TYM JESTEM 1 RAZ I SKONCZMY TAN TEMAT BO NIEDOTYCZY ON
CZAROWANIA

Hunter666 20.01.2004 18:13

Pisz logiczniej i normalniej a nie jak 5 letnie dziecko,które w przedszkolu nie zdało.
Nie chcę się wymądrzać ani na nikogo najeżdżać zwłaszcza w grupie ale sądzę że pozostali użytkownicy forum mają całkowitą rację i powinnaś się ustosunkować do wymogów regulaminu i moderatorów.Nie twierdzę że jestem święty i nie popełniam błędów ale prosimy Cię abyś nie zaśmiecała nam forum tematami które już pare razy były rozpoczynane.Naucz się korzystać z forum a dopiero później dociekaj swoich racji.

Nokiaaa 20.01.2004 19:02

Rację przyznaję Moonlightowi...
Moim zdaniem ma całkowitą rację, Kasiu, może troszkę przystopować? :)
Po drugie nie chcę się Ciebie, Kasiu, czepiać, bo w końcu jesteś nowa.
Ale jeżeli masz jakieś pytanie to wciśnij (jak ktoś mówił Alt+Tab) gra ci się zminimalizuje i zamiast NAJPIERW pisać temat, jest opcja "szukaj", która pozwala wyszukać wybrane tematy lub posty. Jeżeli jednak nie znajdziesz odpowedzi na to pytanie, które nadal masz a nie było w opcji "szukaj", jestem pewna, że mogłabyś spokojnie napisać temat. :)
Na tym forum jest wieeeeeeeeeeele tematów. I jestem pewna, że gdybys rozsądniej pomyślała, to po dokładnym przeszukaniu (albo niedokładnym - bo krótkim) znalazłabys odpowiedź i nikt nie miałby do ciebie zastrzeżeń.
Pozdrawiam :)

moonlight 20.01.2004 19:51

I tak trzeba będzie zamknąć ten temat. Już chyba nic do sprawy nie wniesie. Przynajmniej tak mi się wydaję. Trochę się zdziwiłem, że nie pojawił się dziś ani jeden temat. Nic już nie poradzę. Muszę powiedzieć, a raczej podziękować za słowa otuchy i nie tylko tutaj, bo niektórzy nie chcą pisać tutaj o tym, że dobrze postąpiłem tylko wysyłają mi maile. Ale dzięki i za to. Niestety albo stety znaleźli się tacy, którzy uwagę mi zwrócili i stwierdzili, że zrobiłem to tylko dlatego by przypodobać się innym. No cóż nie mogę spoczywać na laurach. Zrobię to co mam do zrobienia i będę się starał wykonać moją pracę jak najlepiej. Temat zamknięty...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:34.