TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Domek letni [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27519)

konwallia 10.02.2006 09:25

Ejze no!!! Ja znow przegapilam ladny domek!!! :| Ale nadrabiam zaleglosci :)

Sliczny Domek :) Sliczny, typowo wakacyjny. Ah, nie ma to jak wakacje nad jeziorkiem :) W zyciu bym sobie nie pomyslala ze polaczenie ciezkiego drewna, belek z nowoczesnymi mebelkami moze wyjsc tak slicznie.

Wnetrza lekkie, zwiewne i pzrewiewne, ale przytulne.... czyli to co konwallie lubia najbardziej :) Slicznie, zajefajnie wyszlo. :*

goomaki 10.02.2006 10:48

Cytat:

Napisał Nova6
Hmmm... mam pytanie,plik jest duzy i kiepsko idzie mi ładowanie na RapidShare..czy ktos zna moze inny sposób?

możesz dać na oficjalną stronkę thesims2.com. Tylko musisz się zarejestrować jeśli nie jesteś :)

Kash 10.02.2006 12:05

Boshe!
Co za cudo architektury! To jest o wiele lepszy wytwór niż ostatnie, z którymi miałam do czynienia. Jednak nie byłabym sobą, gdybym nie miała zastrzeżeń.
*którędy chodzi poczta? Trawą? Bidna trawka. Mogłaś zrobić chodniczek bardziej "naturalny", ale olaboga, żeby chociaż był chodniczek.
*Na balkonie z boku nie pasuje biała barierka. O niebo lepsza byłaby ta druga, która była w tym zestawie, drewniana.
*Widziałaś kiedyś dywan w kuchni? ja bynajmniej nie widziałam.
*Czy im aby ten baldachim nie zaslania ekranu? Mnieby to wkurzało.
*To łaciate coś w kąciku na piętrze. Jakieś dziwneś totoś.

Ogółem pięknie, bo te zastrzeżenia to naprawde drobiażdżki. Najśliczniejsze jest pięterko :) Zwłaszcza to wejście.

Nova6 10.02.2006 12:42

Cytat:

Napisał Kash
Boshe!
Co za cudo architektury! To jest o wiele lepszy wytwór niż ostatnie, z którymi miałam do czynienia. Jednak nie byłabym sobą, gdybym nie miała zastrzeżeń.
*którędy chodzi poczta? Trawą? Bidna trawka. Mogłaś zrobić chodniczek bardziej "naturalny", ale olaboga, żeby chociaż był chodniczek.
*Na balkonie z boku nie pasuje biała barierka. O niebo lepsza byłaby ta druga, która była w tym zestawie, drewniana.
*Widziałaś kiedyś dywan w kuchni? ja bynajmniej nie widziałam.
*Czy im aby ten baldachim nie zaslania ekranu? Mnieby to wkurzało.
*To łaciate coś w kąciku na piętrze. Jakieś dziwneś totoś.

Dziekuje za pochłwałe :P nie chciałam robić chodzinika bo to domek w lesie... miał sie wtapiać w tło natury a chodnik jakoś do natury mi nie pasował :]
co do barierki masz racje, ale okienka i drzwi były byałe toteż chciałam podkreślić ten kolor :] A dywan w kuchni widziałam :D i w swoich kuchniach prawie zawsze daje dywan (kwestia gustu) A firanki przy łóżku mozna odsłonic ( poza tym są ciekawsze rzeczy do robienia w łózku niz oglądanie TV) To coś to dywanik ,pozdro w końcu ktoś kto powytykał błędy, tak trzymać :)

Nova6 10.02.2006 13:33

Hey, to znowu ja, wkoncu opubilowałam domek, jest pakowany zip'em :] adres:
http://rapidshare.de/files/12946866/las.zip.html
Jezeli ktos by go ściągał lub nie mógł sciągnąć prosze napisać to w komentach.. podro for all :*

Chocolatté 10.02.2006 14:15

O Jezusie, jaki titiek. ^^
Nie no ja nie wytrzymam, weźcie mnie wywieźcie do tego domkuu.
Ja chcęę latoo i takii tititkowy domek!
No, no, pięęknie.
O raju, ja nie wytrzymam.
Boże.
Jezu.
Umarłam. ^^
Pięknie, 10/10.
A te okna, te takie 3 małe kwadraciki, skąd masz? ;>

KaRoLcIa_13 12.02.2006 13:00

rzeczywiscie letni domek!!!super bez gadki daje 10/10

Numack :) 13.02.2006 22:15

Bardzo łądny stylowy domek , nic dodać nic ując , odrazu ocenie całokształt 10/10 :) to powiedział : Numack znawca mody i architektury B)

Swan 14.02.2006 08:04

No i gratuluje :)
Szczerze mówiąc, ja, patrąc na domek "z zewnątrz" myślałam, że to jedna z takich góralsko-babcinych chatek..
A tutaj niespodzianka :) Dom, jak twierdzisz jest zachowany w letniej stylistyce, a w środku nowocześnie urządzony..Jedyne do czego miałabym zastrzeżenie, to w pewnym momencie, pogubiłam się, ponieważ w pewnym miejscu-nie czułam, że ktoś mieszka...Poprostu tak jakoś zimnie ono wyglądało..A tak poza tym..to moje klimaty :)
1o!/1o

Numack :) 14.02.2006 21:56

Poprostu Super DOmek , Geniusz Novej6 :) jestem podwielkim wrażeniem :) masz talent , czekam na następne Twoje projekcje:) to powiedział : Numack-znawcamodyi architektury B)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41.