TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Harry Potter i Czara Ognia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28007)

Jeanne 23.02.2006 09:00

Cytat:

Napisał simek
lp_rulez: Owszem, jest tylko trzeba trochę poszukać ;)

No nie mogę go znależć :( Szukam i szukam i stoję wciąz w tym samym miejscu :( Simek, powiedz mi gdzie jest ten kociolek, proszę!

simek 23.02.2006 17:47

Cytat:

Napisał lp_rulez
No nie mogę go znależć :( Szukam i szukam i stoję wciąz w tym samym miejscu :( Simek, powiedz mi gdzie jest ten kociolek, proszę!

Nie mogę ci powiedzieć gdzie jest "dosłownie"... Wytłumacz dokładnie w którym miejscu się znajdujesz,a powiem ci ;) Jeśli chodzi ci o te tam gdzie są 2 krany i jedna tarcza w takim czymś i jak się je odwróci i zabierze tarczę to są erklingi, to kociołek jest w prawym dolnym rogu i po prostu go trzeba zrzucić na dół na rury :)

karolina 23.02.2006 18:19

kolejny problem :P
jestem w labiryncie w miejscy gdzie musze uwolnic Cedrika z tych gałęzi i muszę pokonać takie dwa "potwory" (sorry, nie wiem jak to sie nazywa), które rozrzucają lawę (?). Czy jest na nie jakiś sposób, bo niestety za pomocą czarów nie umiem ich pokonać :( ?

simek 23.02.2006 18:58

Cytat:

Napisał karolina
kolejny problem :P
jestem w labiryncie w miejscy gdzie musze uwolnic Cedrika z tych gałęzi i muszę pokonać takie dwa "potwory" (sorry, nie wiem jak to sie nazywa), które rozrzucają lawę (?). Czy jest na nie jakiś sposób, bo niestety za pomocą czarów nie umiem ich pokonać :( ?

Podejdź do żywopłotu. Stój tam, dopóki sklątka nie podejdzie do ciebie. Gdy zacznie się rozpędzać w twoją stronę, szybko ucieknij tak, żeby nie walnęła w ciebie tylko w żywopłot. Będzie przez chwilę oszołomiona. Wtedy zacznij strzelać urokiem Inflatus w to miejsce, z którego leje tą lawą. Tak naprawdę to miejsce to jej tyłek. Pamiętaj by strzelać w to miejsce! Gdy będziesz rzucać Inflatus w inne miejsce, urok będzie się odbijał i nie pokonasz jej. To samo zrób z drugą sklątką. Do dzieła ;)

cameleon 24.02.2006 13:11

ja jeszcze nie miałem okazji w to zagrać ;] może zechciałby ktoś mi pożyczyć i wysłać pocztą? xD

simek 24.02.2006 16:09

Cytat:

Napisał cameleon
ja jeszcze nie miałem okazji w to zagrać ;] może zechciałby ktoś mi pożyczyć i wysłać pocztą? xD

A nie możesz sobie kupić oryginalnej gry?

cameleon 24.02.2006 16:28

Cytat:

Napisał simek
A nie możesz sobie kupić oryginalnej gry?

no chyba kpisz sobie ze mnie xD szkoda mi kasy

simek 24.02.2006 18:18

Cytat:

Napisał cameleon
no chyba kpisz sobie ze mnie xD szkoda mi kasy

Jak szkoda ci kasy, to są małe szanse, że ktoś ci pożyczy... Prawdę mówiąc w ogóle nie ma szans :con: ...

cameleon 24.02.2006 19:19

Cytat:

Napisał simek
Jak szkoda ci kasy, to są małe szanse, że ktoś ci pożyczy... Prawdę mówiąc w ogóle nie ma szans :con: ...

Po pierwsze simek, to oczywiste że nikt by nie wysłał orginalnej gry nieznajomej osobie.
A po drugie to był żart bo dobrze o tym wiedziałem. A ty się burzysz jakby niewiadomo co... ;)

simek 24.02.2006 19:56

Cytat:

Napisał cameleon
Po pierwsze simek, to oczywiste że nikt by nie wysłał orginalnej gry nieznajomej osobie.
A po drugie to był żart bo dobrze o tym wiedziałem. A ty się burzysz jakby niewiadomo co... ;)

Ależ cameleon ja się wcale nie burzę! Tylko mówię że nikt by ci nie przysłał ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:28.