![]() |
Może trochę wyjaśnię.
Ten szyfr na początku ( zanim bohaterki dostały go w swoje ręce) miał tylko zdania bez podkreśleń. Tak więc to co one miały to było już odszyfrowane. Drugi odcinek niebawem. Wiecie szkoła i takie tam stoją mi na przeszkodzie. A co do jakości. Mam w simsach na maxa jakośc i komputer też wcale nie jest z najniższej półki. Ale dlaczego nadal jest taka średnia jakośc?? |
Cytat:
Wchodzisz podczas gry w "Opcje kamery" i ustawiasz Poziom jakości zdjęcia na duży, Rozmiar zdjęcia na średni lub duży i powinno być dobrze. ;) A jeśli masz ustawioną wysoką jakość, to powodem tego rozmazania może być zapisywanie zdjęcia w Paincie jako .jpg (bo chyba w Paincie dodajesz te ramki?). Wtedy po dodaniu ramki musisz zapisać zdjęcie jako .bmp, a w innym programie (Gimp, Photoshop) jako .jpg. |
Hmm...ciekawie się zapowiada. Mile się rozczarowałam tu zaglądając bo myślałam że będzie do kolejne FS zrobione "na odwal się" których niestety tu teraz wiele. A tu proszę taka niespodzianka. OCenię po II odc,.
|
Co do zdjęc to wszystko mam na maxa ramki robie w paintcie ale zapisuje w PS, a rozmazane jest juz zanim otworze. Help! ;(
|
Jak dla mnie dosyć ciekawe, bardzo fajny temat, może przydałoby się trochę bardziej rozwinąć ten odcinek, dłużej go napisać, ale ogólnie dobrze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:59. |