![]() |
a ja wole parcele publiczna cheatow nie uzywam :D mam super obraz mozecie mnie potepiac ale jestem stara i gram w simy dla relaksu jak mam dola bo mnie zycie dopadnie
|
ta, a ja jestem "mlody" i gram zeby sobie oceny popsuc ;-)
|
Na parceli publicznej jest bardziej realistyczne i klienci nie łażą ci po domu, jednak wolę prowadzić w domu. Mogę mieć wszystko na oku i nie muszę jeździć jak durna.
|
Ja tam wole w domu. Mam wszystko na oku a klienci mi po domu nie laza bo zamykam drzwi i wstep maja tylko wspollokatorzy i pracownicy...
Mam tylko jeden problem: pojawia mi sie komunikat, ze moge awansowac pracownika na kierownika, ale nie mam takiej opcji na simie:/ |
A ja nawet nie założyłam jeszcze żadnego biznesu. :P
Ale zaznaczyłam opcję "w domu", bo wyobrażam sobie, że tak jest wygodniej, poza tym gra zabiera mniej czasu (nie trzeba czekać na ładowanie się parceli publicznej) i na pewno od domu zacznę. ;) |
W domu czy na parceli publicznej?
Gdzie biznes rozkręca się lepiej?
Słyszałam, że na parceli publicznej jest więcej sprzętów, a co za tym idzie moża rozkręcać więcej biznesów niż w domu. Gdzie się lepiej gra, jak jest z klientami? No i czy długo się czeka na tego pierwszego klienta? Dla mnie wygodniej byłoby rozkręcić biznes w domu bo jest blisko do lodówki, łóżka itp. A z parceli publicznej do domowego otoczenia jak sądze troszke się gra ładuje. ! :) :* :) |
1) to zależy czy chcesz aby TWóJ SIM pracował. jak wezmiesz parcele to raczej nie bedzie mogl, bo to bez sensu aby pracowal z 3h:/, najlepiej zatrurdic pracowników:). parceli możesz wykupic nieskonczenie wiele (jeśli starczy ci kasy;p), a dom masz tylko jeden. na parceli mozesz miec restauracje, ktorej nie mozna miec w domu. do domowego biznesu tez mozesz zatrudnic pracownikow i mozesz kazac pracowac robotom.
2)pierwszy klient przychodzi zaraz po założeniu biznesu. |
Ja zaczęłam od domu, a potem kupiłam jeszcze parcelę publiczną :)
|
a ja zaczelam od parceli i przez dluuuuugi czas w domu mialam tylko garaz :D
|
Więcej firm mam w domu ale od dawna przymierzam się do zrobieniasalonu piękności i siłowni na parceli publicznej :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:38. |