![]() |
Odcinek OSTATNI???
A ja myślałam (tak jak Toxic), że to dopiero początek i zacznie się rozkręcać. :O Przewidywałam jakieś kilkanaście odcinków przy tej długości. ;) Co najmniej. Fs przyznam, jest ładnie napisane... Zdjęcia dobre... Morał jest... Ale takie krótkie? Można było te wszystkie wydarzenia rozwinąć, zrobić 5 dłuższych odcinków. Dać opisy bohaterów, rozwlec wydarzenia. Bo to wszystko toczy się aż neiprawdopodobnie szybko. Przypomina mi to jakieś streszczenie albo krótką bajkę z morałem. ;) Jak na pierwsze fs nie jest źle, super też nie jest, skoro nie zdążyłam nawet poznać bohaterów. Stawiam 3 gwiazdki w sondzie i czekam na Twoje kolejne fs, o ile masz zamiar je tu wystawić, a mam nadzieję, że masz. :) Pozdrawiam |
Cytat:
Następne fotostory powstanie wkrótce i chyba będzie dłuższe. |
Właśnie skończyłam też czytać twoje drugie fs i postawiłam ci 3 gwiazdki. W tym fs też tak muszę zrobić, bo niektórych zdań nie rozumiałam gdy je czytałam po raz pierwszy, dosyć krótkie odcinki, wydawało mi się, że piszesz to fs tylko "aby szybko skończyć" i w ogóle można to było jakoś ładniej zakończyć.
Stawiam 3 gwiazdki, czekam na następne twoje fs mam nadzieję, że dłuższe. :) |
Widze, że Rychu gustuje w krótkich FS ;-P
To co każdy uważa za początek okazuje się końcem... Ale to FS jest chyba gorsze od Twojego 2... a więc stawiam 3 gwiazdki... Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
Skoro zakończone i nikt więcej nie komentuje - zamykam :cl1: :]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |