![]() |
Bryła jest ciekawa, tylko następnym razem nie rób zdjęć w trybie budowy. Ta fontanna w kuchni jest chyba zbędna??:P Łazienka jedna jest niezła, ale w tej drugiej po co jest lampa dyskotekowa :O ?? Reszty zdjęci nie widzę.
|
mmmmm ten domek nie jest taki zly chociaz musze ci przyznac racje w kwestii ze nienajlepiej urzadzasz wnetrza..... na twoim miejscu znalazlabym ladniejsze mebelki w sieci i pokoje umeblowala tak aby w jednym pomieszczeniu nie znalazly sie pomieszane ze soba komplety, np. ciemna szafka, z jasna szafa.....
5/10 bo domek jest przecietny |
niezabardzo mi sie podoba.W kuchni stoi bezsensownie fontanna.Po co ona?
Pokój dziecka jest kompletn± klap±. Ale za starania dam ci 7/10 pkt :D |
A mnie ten domek się bardzo podoba. Fajny pomysł z tymi ¶wiatełkami w łazience. Ogólnie bardzo dobrze lecz bez żadnych rewelacji.
8/10 |
No domek nawet nawet tylko nie podoba mi się to że robisz za duze pomieszczenia bo obok kuchni jest pomieszczenie tej samej wielkosci a w nim jest tylko jedna kanapa :con: natomiast podoba mi sie łazienka, w ogole te smieszne swiatlo jest super ocena 8/10 :)
|
Te ...
Bryła nie jest w moim stylu, ale otoczenie, które było widać z pierwszego zdjęcia fajne. Te... 'znaki' mi się nie podobaj±. No i te kafelki w nie
których pokojach. A i jeszcze ta fontanna w kuchni .... Ale miejsza o to moja ocena to 7\10 . Pozdrawiam Kika :) |
No cóż- najbardziej podoba mi się łazienka nr 2. Jest taka 'żywa'
Reszta domu jest w kolorach szarawych... 8/10 <-- - 2 pkt za kolory i za to, że nie wiem o co chodzi z pokojem na końcu! :D |
Nie podoba mi się:
-w kuchnji ta fontanna, - cała sypialnia, -czytelnia Super ta niebieska łazienka 6,5/10 Aha, i nie pisz od razu na pocz±tku, że nie umiesz budować, wiecej wiary w siebie B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18. |