![]() |
nie ciekawy, nie brzydki.... taki sobie czyli bedzie pol tego co moglas miec 5/10
|
Supcio domek. Nie no poprostu extra. Kocham te domki, są w moim stylu. Tu prawie każdy domek taki jest... ale nie które nie w moim stylu. Kocham taką nowoczesność. Cool 10/10
|
Calkiem fajny domek i cąlkiem w moim stylu. Co tu duzo pisac podoba mi sie po prostu.
10/10 |
Krajobraz jest wręcz miodzio wsam raz dla artysty =) Bryła też jest swietna, z zwewnątrz nie wydaje siebyc ten dom taki duży, ale to chyba dobrze;) Salon mi się bardzo podoba, jedynie mam zastrzeżenie co do sypialni jak dlamnie to łóżko tam nie pasuje:(
Podobają mi sie dwa osttanie screeny =) ocenka: 8/10 |
Domek może być wg. mnie =) Bardzo ładny z zewnątrz, tylko taka przeciętna trawka ;P No, ale przynajmniej nie jest pusto :D Wewnątrz (ale przyznaję, że widać to tylko na rzutach jest trochę pustawo. W sumie to najlepsze wrażenie robi ten salonik, jest w bardzo ładnych kolorach.
Moja ocena: 7/10 |
Domek cudowny :) Tylko tak troche mi sie nie podoba łazienka na parterze... daje 9/10 :D Skąd wzielas tą wanne, co jest w łazience na górze?
|
:)
nawet ładny ale bez rzadnych cudów!! :)
|
Masz talent! Wszystko bardzo mi się podoba, ale ta brązowa łazienka mi tu nie pasuje, tak dziwnie. Brązowa łazienka? ALe ogólnie jest spox 9/10.
Prześlij mi go na maila, napisz a podam ci dokładny adres:P |
Bardzo ładny domek. Stylowy nowoczesny takie kocham. Poprostu dodatki z netu są tk piękne, że.... =) Pozdro!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:25. |