TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   W małym dworku. [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29248)

diza 25.03.2006 07:05

Super, wszystko jest na 10/10

Harpsichord 25.03.2006 08:33

Cudo...

...staroświeckiej architektury :P .
Prześlicznyyy *______* .
Mógłbym w nim mieszkać *_* .

Heavenly 26.03.2006 18:24

Wypowiem sie krótko - nigdy nie widziałam czegoś równie pieknego - Twa rezydencja jest super- masz wielki talent

...:Chocolate:... 26.03.2006 20:20

Bajeczny. Uwielbiam ten styl i nie mam się czego czepić :) Czekam na kolejne domy w tym typie :) 10/10 bez dwóch zdań.

Apostołka 26.03.2006 20:55

Cudenko. I w srodku i na zewnatrz i wogole jest piekny. Mozna go sciagnac? :P Tylko mieszkancy tego jakze uroczego dworku troche mnie przerazaja ;P Szczegolnie Adelajda... Ta blada cera... 10/10 :D

she 26.03.2006 22:18

Mmm, śliczne, pozazdrościć talentu ^^'
Nie mogę się doczekać linku, jednak wątpię, aby moje simy udźwignęły ten domek ; p

konwallia 27.03.2006 08:50

Bryłą nie zachwyciła mnie niczym szczególnym. Jednak wnętrza... Mmm... mimo, że to nie mój styl, to bardzo mi się podobają. Czuc w nich ducha czasu. Wszystko ma ręce i nogi, jakąs symetryczną linię, nic nie jest zbytnio zagracone, czy zbyt puste. Wszystkie meble i sprzęty jak najbardziej na swoim miejscu. Najbardziej zachwyciła mnie biblioteka oraz sypialnia (ta z okrągłym łóżkiem), najmniej - kuchnia, która odstaje trochę od reszty. Piękny klimatyczny ogród (miejsce z fontanną genialne) jak najbardziej na plus.

Margierytka 27.03.2006 08:56

Konwallia czytasz mi z ust??? Fakt Eve - to ten dworek z zewnątrz jest mało dworkowaty.

Wnętrza fantastyczne, chociaż na części - choćby sekretarzyku i stole chlewi się tekstura. Ja chyba ściągnę te bajerki s sims2recources i podmienię im teksturę bo meshe są nawet nawet. Natomiast kuchnia jest zbyt nowoczesna - szafki jedynie lekko stylizowane. Te maxisowe szafki - najdroższe - tu prezentowałyby się lepiej.

PS - Ogród faktycznie bomba. Najlepiej właśnie Ci wychodzą ogrody. Nie powinnaś się może przebranżowić in real?

Andil 27.03.2006 13:49

Czytałam już wiele podobnych postów w tym temacie, ale po prostu muszę to napisać. Ten dom jest boski! Po prostu cudo. :D

Eveline 27.03.2006 20:58

Cytat:

Napisał Alia
Wnętrza fantastyczne, chociaż na części - choćby sekretarzyku i stole chlewi się tekstura. Ja chyba ściągnę te bajerki s sims2recources i podmienię im teksturę bo meshe są nawet nawet.

Ale sekretarzyk i stół nie są z sims2recources. A stół jest taki trochę dziwny bo on się składa z dwóch części. Na pół jest podzielony :D

Przebranżowić? Oj obawiam się, że wolałabym nie zaczynać już od nowa. Póki co moja firma jakoś tam prosperuje i chyba lepiej niech tak zostanie. Na dwie prace nie mam niestety czasu.

Co do bryły ... przeglądałam co mi wpadło w ręce odnośnie fotek różnych dworków (nie miałam pojęcia jak zacząć) i stwioerdziłam, że kiedy robiłam coś nie foremnego, to wychodziło bardzo "nie dworkowe". To jedyne, co w moich oczach zdobyło aprobatę i wyglądało właśnie tak, jak (moim zdaniem) powinno.

Ogród ... mi się nie widzi. Za mały :D W planach miałam coś naprawdę fajnego ale zabrakło miejsca na działce.

Dworek dam do ściągnięcia w połowie kwietnia dopiero. Jest przygotowany na pewien konkurs i nie mogę dac go "do ludzi" przed ogłoszeniem wyników. Mam nadzieję, że tam się również spodoba tak, jak wam :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47.