![]() |
Hmm......dość krótkie, wszystkie odcinki i nieco...dziwne, jednak spodziewałam się czegoś lepszego. Oceniam na 4 ;) (ocena szkolna)
|
Bardzo krótkie i takie troszke dziwne. Jakoś nie do końca to zrozumiałem oceniam na 3
|
Koniec? Szybko...
Piszesz ładnie, muszę przyznać, jak zwykle powiem to samo: wszystko szybko mi minęło. Dialogów jest w Twoim opowiadaniu mało, ale nie budujesz ich poprawnie. Nie piszemy: Cytat:
Cytat:
Zdjęcia jak zwykle ładne, tylko tryb budowy na drugiej fotce. ;) W sondzie daję 4. ;) Pozdrawiam |
Cytat:
To fakt, że bardzo krótkie to FS o_O No cóż... Chyba wystawię ocenę 4... bo tak na prawde nic nie wydarzyło się w tym FS ;-P Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
Też bardzo się zdziwiłam, że to już koniec. Ja z tego całego fs zrobiłabym 2 odcinki ;) . Było za krótkie i praktycznie jak powiedziała ..::CaRmEn::.. to nic się nie wydarzyło dlatego daję 3- przeciętne, bo według mnie takie właśnie było.
Czekam na twoje fs, tylko DŁUŻSZE, bo piszesz naprawdę ładnie :) . |
Cytat:
|
Oprócz tego, że na wstępie zraziła mnie długość tekstu to jeszcze te koszmarne w ogóle bez wyrazu zdjęcia. Ogólnie treść nie jest zła, ale mogłeś bardziej ją rozbudować ja np. lubię poczytać opowiadania czy FS, w, których jest masakrycznie dużo tekstu: P
Błędy hmm wyręczono mnie wcześniej pewnie, więc powtarzać się nie będę zresztą jakiś rażących błędów nie zauważyłam. Podsumowując + za opisy, bo to bardzo lubię + za styl Natomiast – za ilość tekstu – za zdjęcia, więc reasumując 3,5 : P Pozdrawiam i życzę kolejnego natchnienia. |
Dziękuję za za komenty . Nowe fotostory- wciąż nad nim pracuję :wacko: .
Pozdrawiam :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:48. |