TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Siła Sióstr" - komiks (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30106)

Serduszko 16.04.2006 18:00

hehe, ja myślałam, że o to chodzi żeby był ten kryształek :P. wiem, że to dla was nieprawdopodne ale tak było :D.

rosex 17.04.2006 11:16

Powiem, że tak średnio mi się podoba. Narazie nic ciekawego się nie zdarzyło, a niektóre teksty wydają mi się trochę głupie, np. "Tylko frajerzy piją drinki". Lol, śmieszne nawet. Zresztą sama już nie wiem co o tym myśleć. Poczekam do kolejnego odcinka. Pozdrawiam!

P.S. Czy tylko mi się wydaje, że ta siostra Diany wygląda jak *****a?

Serduszko 18.04.2006 18:11

Looool, chyba każdy się skapnął, że to jest na podobieństwo sióstr Kaliente :/. A tak po za tym to w moim fs jest nie Nina, a Diana...

▫Molly▫ 23.04.2006 13:32

Jak narazie to dla mnie trochę nieciekawe. Musisz unicestwić kryształki i zwrócić uwagę na ściany. No i poprawić fabułe, bo jak narazie to nie jest porywająca.

Nivette 23.04.2006 15:43

Sczerze to nie podoba mi się bo:
1. Na większości zdjęć widać kryształki, a to wkurza.
2. To wszystko sie za szybko dzieje.
3. I przedewszystkim te niskie ściany :/
Ale zdjęcia są bardzo ładne więc za to duży plus.
Ocene dam po drugim odcinku.

..::CaRmEn::.. 23.04.2006 16:24

Jeśli chodzi o fabułę to nawet mi się podoba. Może być ciekawie ;-P
Natomiast jest dużo błędów, które większość osób wymieniła przedemną, tak więc nie będe się powtarzać ;-p
Czekam na następny odcinek...
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::..

annika 28.04.2006 13:18

Podoba mi się ten komiks. Może jestem dziwna, ale lubię kiedy jest szybka akcja i nie ma gadania o niczym. Fakt kryształki i niskie ściany to niedopracowanie, ale w zupełności mogę Ci to wybaczyć, to twoje pierwsze FS. Wiem, że będzie tylko lepiej.

(Serduszko, tu ja Ania (dawna Aniya) z forum mylogowego. Hihihihi fajnie spotkać kogoś znajomego :D

Czekam na następny odcinek :)

efciaq 29.04.2006 08:19

Muszę zwrócić uwagę na wystrój pomieszczeń - wszystko jest mało dobrane. Szczególnie sypialnia i wielki pokój tego jak on tam... no tego gościa. Ogólnie spodobało mi się, większych błędów tu nie zauważyłam, tylko problem w tym, że niektóre obrazki są albo niepotrzebne, albo zbyt mało rozwinięte. Jedno wydarzenie, np. że razem tańczą, a nagle przestali. Możeby trochę romantyzmu, pięknych fotek i dobrych ujęć jak razem tańczą, bo za szybko się zaczęli przytulać, a może Diana mogłaby się w tańcu rozkochać... Lub wogóle usunąć ten taniec. Ale jest naprawdę ok. Chociaż nie jestem do końca pewna, czy skusi mnie kolejny odcinek. Może... Zaskocz nas czcionką lepszą..(literki bardzo się zlewają w niektórych miejscach)... I poukładaj chmurki, bo się gubię. A... I może nadawaj fotce więcej wydarzeń... Mam nadzieję, że pokażesz nam też coś z życia siostruni. Myślę, że na wstępie tyle wystarczy. Gdybym miała teraz oceniać (a mam zwyczaj oceniania gdzieś w środku fs) - oceniłabym na przeciętne.

riannon 02.05.2006 15:09

Tak średnio mi przypadło do gustu. O fabule trudno cokolwiek powiedzieć, nic ciekawego na razie się nie zdarzyło. Mam nadzieję, że zmieni sie to w 2 odcinku. Zdjęcia są całkiem dobre, ale czasami trudno się połapać kto co mówi. Może jakoś spróbuj zróżnicować te wypowiedzi np. jednej osoby chmurka będzie biała, drugiej żółta. Na razie nie wiem jak ocenić. Poczekam na kolejny odcinek.

magda_lena_1993 02.05.2006 16:18

:|

Samo FotoStory na pierwszy rzut oka jest całkiem fajne.
Pomijając tekst, fabułę itp.
Niektóre zwroty bohaterów są takie ,,proste'' <-- nie umiem tego inaczej opisać.
Zdjęcia są ciekawe, dobrze wykonane...dymki są porozmieszczane w odpowiednich miejcach.
Jesli miałabym oceniać, to dałabym 4,5/10
4 pkt odjęłam za ,,prosty'' tekst, w niekórych momentach brak interpunkcji
0,5 pkt za widoczny na chyba tylko jednym zdjęciu (o ile mnie pamięć nie myli) kryształek
2 pkt odjęłam za to o czym wspomniała efciaq, czyli zła stylizacja pomieszczeń, chociaż może to cały urok tego FS
Trzymaj się i pracuj nad następnym odcinkiem.
Pa! :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:29.