M@rtu$ka |
04.06.2006 20:10 |
Dom może być nie wiem jak to dokładniej ująć......Super widok z tym się zgadzam choć na podwórku trochę puściutko......
W wejściu dobrze się wkomponowołam piękny odcień zieleni ,ale trochę tam pusto przydałaby się jakiś stolik,szafeczka ,albo choć malutka komódka....
W salonie widać ,że podkreśliłaś oryginalność bardzo fajne zasłony,meble cudem świata nie są ,ale wspomniałaś o naturalności.....I dobrzę ją skomponowałaś...
Kuchnia jest nawet funkcjonalna i widać że podkreśliłaś śmietnik i chyba bardziej pasował by w jakimś koncię.....Meble są naturalne z nutą nowoczesności.....
Łazienka jest fajna dość nowoczesna lecz widać ,że nie pchasz jej na siłę....
Jedyne pomieszczenie ,które tu nie pasuję to sypialnia nie za bardzo......Meble mogą być choć nie wyobrażam sobie mojej simki w tym łóżku z ciapkami ,czy tam centkami nie wiem jak to nazwać.....Widać,że dużo pracowałaś mogłabyś dać większą cenkę...Ocenka to 8/10....Trochę zaa normalne wyposażenie ,a ja lubię jak ktoś mnie zadowala i daję coś co bardziej by mnie przyciągneło,ale zadowoliłaś mnie wielkim umysłem pełnym pomysłów....... :D
|