![]() |
Odp: Studenci
Oczywiście że akademik :P
Jest dużo ludzi nie musisz sam sobie gotowa tylko kucharka ci zrobi. Akademik jest spoko :P |
Do tej pory zawsze mieszkałam w akademiku. W takim miejscu można poznać ciekawe osoby, skosztować życia studenckiego. Jeśli wprowadzimy sima do kwatery prywatnej to nie będzie to samo. Więc jeśli ktoś taki jak ja, lubi brać wszystko garściami w The Sims 2 (tzn. odkrywać nowe opcje, nowe światy, nowe doświadczenia) niech wprowadza swoich świeżo upieczonych studentów do akademika. Potraktujcie to jako wyzwanie :D
|
ja w akademiczku zawsze!!!
|
Ja to tylko mam simów w akademikach bo w parcelach prywatnych to nie to samo co w akademikach.
|
ja mam "prywatny akademik". Posyłam tam wszystkich simów z mojej okolicy. Maja tam wszystko czego im trzeba (zakupione przez poprzednie pokolenia) więc kasę zarobioną na stypendiach absolwenci moga sobie zabrać na nowe życie (przed wyprowadzką kupuję im coś drogiego i umieszczam w wyposażeniu). Mam tam 3 pokoje z łóżkami (wstawiam łóżka podwójne lub pojedyncze, zalezy kto mieszka), jeden pokój do nauki (komputer, regał, szachy itp.), dużą kuchnię-salon z telewizorem i duużym stołem, dwie dobrze wyposażone łazienki, basen i małą salę gimnastyczną. A więc to taka kwatera prywatna ale zupełnie jak akademik.
|
Ja Simów mam zawsze w akademikach xd. Te ich domki są strasznie małe...
|
Ja zawsze w akademiku.W domkach to jest tak samotnie...
|
Akademik. Za darmo, nie trzeba gotować i można poznawać nowych Simów.
|
Moi najczęściej w akademiku, bo tam jest tak luźno :P i dużo sie dzieje :)
|
Ja zwykle umieszczam ich w kwaterze, ponieważ na akademikach gra trochę się tnie :D mam zainstalowane wszystkie dodatki, więc... xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:55. |