![]() |
Odp: W japońskim klimacie
Cudo! Uwielbiam domki zrobione na brązowo! Tylko w kuchni mogłaś dać jakiś dywanik czy coś. A ja lubię busz :) i dodatki z neta 10/10
|
Cytat:
Co do domku. Bardzo mi się podoba. Brakuje tam troszeczkę tej nutki Japonii, jednak bardzo lubię takie wnętrza. Bardzo fajnie zagospodarowane miejsce B) Cudowny domek! Mówię Ci. Ale z drugiej strony jak coś może być brzydkie z takimi meblami?! Ja niestety nie mam takiego wspaniałego wyposażenia ;( Ocena: 9/10 Trochę mi się nie spodobał z zewnątrz. Taki Kampinos! :O |
Piękny wszystko bez zastrzeżeń oprócz dachu.Pasował by chiński a nie zwykły.
9,5/10 :) |
naprawdę się postarałeś :P śliczny
|
Mam pytanko czy te pulki w kuchni wiszace nie tylko w tym domu ale tez w innych to sa sciagane czy juz sa w jakims dodatku?
|
Urzekla mnie ta praca. Domek jest przepiekny, klimatyczny i taki przytulny. Wszystko pasuje do siebie idealnie. Podobaja mi sie zwlaszcza obrazy wiszace na scianach, cuuudoooo. ;) Daje 10/10
|
Na zewnatrz wedlug mnie za duzo roślin, ale wewnątrz naprawdę bardzo ładnie. Tak stylowo ;] 9/10
|
całkiem ładny :))
|
jak dla mnie - cudo.
|
W środku świetny tylko kuchnia nie pasuje mi za bardzo do reszty i szkoda że nie dałeś\aś
dachu typowego dla japoni czyli z tymi zagiętymi końcówkami dachu dam 9\10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |