TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Darmowe jedzenie-li¶ciki :) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32686)

rzezU 22.02.2007 11:09

HEeheh :D Ja po kazdej udanej randce dostaje listy, kwiaty, a nie raz czasem kuchenki, meble :p

Paranormalny 22.02.2007 13:02

A ja jak flirtowałem z listonoszk± to po udanej randce w prezent codzień przynosiła mi... rachunki eh.. :D

Nikara 21.08.2007 17:15

Odp: Darmowe jedzenie-li¶ciki :)

Ja za każd± randkę marzeń dostaję tylko wielki bukiet, a za ¶wietn± - różę. Raz za zł± dostałam ¶mierdz±cy li¶cik, a za katastrofaln± - łajnobombę, która była o-k-ro-p-n-a. Ale nie o tym mowa. Chciałabym się uczepić li¶cików miłosnych. Bo z rabatem na jedzenie to już się spotkałam. Ale nie wiem dlaczego nie dostaję tych li¶cików. Przecież moi simowie bardzo się kochaj±. (chociaż ostatnio przyłapano mnie a zdradzie, co mnie bardzo zasmuciło, bo przyłapał mnie mój najlepszy kochanek, ciekawe kto, nie? :D). I nie dostałam także od niego listu, że mnie nienawidzi za to, ale mnie kocha, bla bla bla. Raz po raz tylko mi gazete kradł i kopał ¶mietnik. XD
I nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Może moi simowie nie maj± uczuć? (nie żeby się dostosowywali do graj±cej, czy co¶...)

stagnacja 21.08.2007 17:29

No jaa... mi przynosz± tylko jakie¶ nędzne bukieciki :|

Stokrotka 21.08.2007 19:19

Cieszy mnie, że simsy s± bardzo realne, bo gdy sim przeczyta np. kartkę z bukietu róż, który jego żona dostała od innego jest na ni± w¶ciekły i obniżaj± mu się z ni± kontakty!
Nie lubię chodzić na randki, ale opłaca się to, gdy pod domem zastaję ¶wietny telewizor :D

..::lOvE::.. 21.08.2007 22:17

A ja tylko rachunki. . . buuu . . !!! ;(

Byczu 22.08.2007 14:55

A ja tylko rachunki :1smutny: :no: :no: :( :( :1smutny:

Tittellë 22.08.2007 20:14

Ja się kiedy¶ zdziwiłam bo miałam rodzinkę Mirrado i tam był Patryk co sie w Ramonie zakochał, ale ta Ramona z nim nie mieszkała. Więc Patryk umówił sie z Ramonom na randkę i no i randka była dobra. Wtedy przestałam grać Patrykiem,a zaczęłam Ramona i jej chłopak sie do niej przeprowadził. Zaręczyny, ¦lub bla bla bla... Przestałam nimi grać. Stworzyłam se małżeństwo Jurasik. Konrad poszedł sprawdzić pocztę i zobaczył tam ten list od Ramony do Piotra, a Justyna się wkurzyła. I teraz obydwoje maj± we wspomnieniach zdradę. Nie wiem jak to sie stało pewnie jaki¶ bł±d gry :P

Madzikum 25.11.2007 15:59

Mi przyszedł chyba ze trzy razy kupon na darmowe jedzenie, a li¶cik miłosny (taki oddzielny ze skrzynki) raz, ale go nie przeczytałam :(

Collet 05.12.2007 12:59

Kiedy gram w simsy lubię mieć wszystko poukładane, dlatego nigdy nie zalegam z czynszem. Taka moja mała obsesja... :smirk: A co do listów miłosnych, kwiatów i innych prezentów od sympatii uważam, że s± to rzeczy dosyć przyjemne. Tylko dlaczego wiecznie te róże? Wolałabym dostać jakiego¶ tulipana, albo bukiet stokrotek. Róże kojarz± mi się z nadętymi, pompatycznymi osobami.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:48.