![]() |
ja tez wlasnymi silami :D ,to siem tylko wydaje ze to tak dlugo trwa:D ,bo jakby mozna bylo tak szybko, to przeciez zadna zabawa ;) ,i nie ma opcji ze nie zdobędziesz na maxa, predzej czy pozniej kazdemu siem uda,3rza tylko troche cierpliwosci :) na tym to polega <_< hihih.. znalazla siem mądrala... :lol:
aha, a fanatyk przychodzi podobno od 2,5 gwiazdki :) |
Jeśli stwarzam rodzinę-gwizdę to zdobywam sławę własnymi siłami. I mi się to udawało :). Ale jak gram swoją rodzinką to korzystam z obrazka ^_^
Pozdr. :) |
Ja zwykle wychodzę za mąż za najlepszą gwiazd ę i mam robotę z głowy :D
|
mi się gwiazzda instaluje... ale będę uczciwie zdobywać gwiazdki ciężką pracą
|
Cytat:
<_< |
Ja tam próbowałam tak na "uczciwość" ale nie idzie. :ph34r: Potrafię dojść tylko do tego momentu co można się fotografować (bodajże 2 gwiazdki) i dalej nie idzie, bo jak daję na to fotografowanie to ten głupi facet, albo baba twierdzi, że się nie nadaję! I tak za każdym razem! Dzięki dla tego, który dał tą stronę z tym obrazkiem! Przyda się... Ale najfajniejszy to tam jest zestaw do zabijania ;)
|
[color=yellow]juz nie moge sie doprosic adresu oficjalnej strony ,angielskiej z the sims 2juz pisze na zółto bo chyba tego nie widac.[/COLOR]
|
dona
http://www.thesims2.com/ <- OFICJALNA STRONA THE SIMS 2 Mam nadzieje ze teraz jestes zadowolona ... ;) Pozdrawiam ;) |
Cytat:
|
ja swojego sima doprowadziłam do tego momentu gdzie się chodzi na wybiegu chyba... nie pamietam ile to gwiazdek...
własnymi siłami ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |