TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Clean- Dom "Seike" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33866)

Jutka6 10.04.2007 23:29

W niektórych domach mam takie dziwne wrażenie jakby już ten dom komentowała, a jednak nie. Dobra więc bryłka spoko, boli mnie jednak strasznie komin taki wysoki i, że nie ma filaru, albo czegoś w tym stylu w okolicach drzwi. Ogród jest , ale tak jakby go nie było. Żadnych mebli ogrodowych. Głowy bym nie dała, ale krzaczki chyba są ściągnięte. Salon mi jakoś do gustu nie przypadł jak również kuchnia. W sypialni I jest lepiej ale dużo nie widać. W drugiej sypialni jakoś kolory nie pasują, a szczególnie pościel. Gabinet spoko tylko te ściany takie zielone... 7/10

Rider41 11.04.2007 12:53

bardzo ladny domek ogólnie ale jedynie co mi sie nie podoba to za pusta sypialnia nie lubie pustych pokoi xD

8/10

Castaway 26.06.2007 13:27

...

Cytat:

Napisał Nastulka92
Domek jest śliczny!! Daję 9/10, bo:
-było tam parę rzeczy ściągniętych( kominek, chyba łóżko i lampa chyba oraz takie drobiazgi)
- nie podobał mi się salon, nie wiem czemu chyba przez te ściany i ten zielony kolor jakoś nie bardzo mi przypadł do gustu.
Za to najładniej wygłądał z zewnątrz z ogródkiem!!

Ekhem ... :con:
Kominek z the sims 2 zwierzaki i łózko (chyba) też.Kominek napewno !!!
P.S Ładny domeczek :) 10/10 :*

Ośliczka 27.06.2007 09:24

On jest poprostu cudowny! A najbardziej podoba mi się z zewnątrz. Góra nie jest identyczna jak dół i to mi się własnie podoba, wystające ściany, balkony, poprostu cudo.
A wewnątrz dobrze dobrane kolory, zieleń dobrze się komponuje z brązem.
Ja daję 10/10 :D

Hejlok 27.06.2007 13:16

Domek bardzo ładny :D Hehe, dzieki tobie dowiedzialam sie, ze w Zwierzolach jest taki ladny kominek (wczesniej nie zauwazylam :) )

ulmille 28.06.2007 14:50

Coż, cieszę się, że dom się wam podoba. Ponieważ większość swoich nowych domów robie bez dodatków z internetu to z uśmiechem spoglądam na swoje pierwsze clean'owe "wypociny" i musze stwierdzić, że są dosyć marne. Chyba pora przeprowadzić remont tam ;). Oczywiście po nim zamieszcze nowe fotki tutaj :)
Pozdrawiam:
Ulmille

Hejlok 28.06.2007 20:24

Nom, te domy clean sa lepsze, bo potem jak czlowiek chce cos sobie pomalpowac w grze to nie moze, poniewaz np. nie wie skad ma sciagnac dodatki, albo boi sie, ze przez nie beda jakies bledy albo cos :)

Nastulka92 29.06.2007 12:36

Cytat:

Napisał Ulmille
Dziękuję ale kominek nie jest ściągnięty- jest on w dodatku Zwierzaki, podobnie jak łóżko i lampa.

Wiem, wiem- po prostu wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam;)
Z góry sorki. To teraz daję 10/10;P

Chmelcor 29.06.2007 15:53

Powiem tyle: Bryla domu jest dziwna, ale wnetrze jest wypas. OCENA: 8/10

girlsan90 30.06.2007 09:37

:)

nawet , nawet
ale za mało zdjęc naprzykład w sypilaniach

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02.