![]() |
Cytat:
Ps. Chyba, że nie o to Ci chodziło tylko źle sie wyraziłaś :P |
ja gram teraz rodziną dziwak z dziwnowa i tam mi porwało gościa i był w ciąży, ale potem przeniosłam parcele na której mieszkali do innej okolicy i się okazało że urodziło się normalne dziecko nie żaden kosmita :O ;)
|
Ja jak ostatnio grałem w Miłowie pisałem se biografie rodziny (byłem w okolicy) i patrze a tu sobie lata statek kosmiczny :O (tak jak helikopter czy samolot) i przez chwile sobie polatał i bardzo szybko odleciał...więc nie tylko w dziwnowie są UFO
|
Wiem, wiem
Ale to jest chyba tylko dekoracja tak jak tęcza itd. :D (chyba ;)) |
Miałem okazję pograć w The Sims 2 na GBA, którego akcja rozgrywa się właśnie w Dziwnowie.
W tej wersji jest to dość rozległe miasteczko, zobrazowanie opuszczonego obozu wojskowego. Kilka baraków zasypanych w piachu, gdzie indziej obdrapane budynki, w sklepie sprzedawcą jest znany nam z PC Jasiek Kowal (chociaż nie można z nim gadać). Jest też elektrownia atomowa, rozwalony dom zamieszkany przez zoologa i jego zwierzyniec, dodatkowo dzielnica bogatsza. Występuje tu też kilka postaci znanych z poprzednich części na GBA, np. twój szef Daddy Bigbucks, czy Dusty Hogg. Kontakty z kosmitami są tu czymś normalnym (np. kosmita uparcie zajmujący toaletę), gdyż jako główny bohater telewizyjnego show (tak naprawdę to tylko wybierasz zestawy zadań do wykonania) są oni twoimi współpracownikami. |
Hehe, a co to GBA? :)
Wybacz ale nie za wiele skumałam... :D ;) |
GBA to gameboy advance jak sie nie myle...
|
OOO... dobrze wiedzieć :)
|
Czemu niby Dziwnowo jest "najczęściej nawiedzane przez UFO " a nie np. Przedmieście? : > Zauważyliście zapewne,że w Przedmieściu też jest WRAK UFO. No i ? Czy to ma znaczyć,że tam również pojawiał się latający spodek ? : > Z zielonymi ludzikami na pokładzie? ; >Ahh ten Maxis....
|
Pewnie kosmici przylecieli z Dziwnowa na Przedmieście na "UFO Party" :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38. |