![]() |
Cudo. :D :D :D :D
|
Odp: Niewielkie mieszkanko + Biznesik
Cytat:
bryła okropna ;/ tak samo kolor . Wnetrze domu mi sie bardziej spodobalo ale czemu nie pokazany jest cały sklep a tylko kasa :)ale tak w ogole te mieszkanko jednak jest przytulne :) .. Daje 6/10 P.S Niedlugo umieszcze swój domek na forum :) |
Bryła: ma parę zastrzeżeń: nie pasują mi okna, które użyłeś ( źle sie komponują z resztą :con: ), na tarasie użyłeś za dużo kolumn i przydałoby się jakieś fajne ogrodzenie, ale nie nowoczesne :con:. Szkoda, że na zewnątrz nie ma ogródka i jakiegoś ogrodzenia.
Wnętrze: za mało zdjęć sklepiku żeby go oceniać. Piętro: przestronne i fajnie zagospodarowane , trochę nie w moim stylu, ale za to nie jest "plastikowe". Ocenka: 8/10 |
Moje zdanie... Domek bardzo mi się podoba. Jest praktyczny, bo nie trzeba jechać na inne parcele.Wnętrze ładne, super po prostu. A ogródek to nie problem, posadziłabym sobie kwiatki... No właśnie, czy domek będzie do ściągnięcia?Pozdrawiam. :*
|
Bardzo mi sie podoba. Najbardziej mi sie podoba to że nie ma jakiegoś wielkiego ogrodu!! Większość osób robi tak że nie można nic zobaczyć przez drzewa i krzaki a tu jest spokojnie i widocznie ;) . A jaki biznesik? Co sprzedajesz? B)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00. |