![]() |
Ten dodatek jest extra ale nie podoba mi się to że u mnie w lato całymi dniami pada deszcz i jest burza ,a w jesień jest ciepło i słonecznie jak w lato.
|
Gra bardzo fajna :D....
Tylko dziwne to, że u moich simów było lato... Początek lata, pojechałam na parcele publiczną była jesień;/ ...Wróciłam do domu simów i było lato...Dziwne nie ;/? |
Nie mam jeszcze, ale już nie długo.. Nie mogę się doczekać !! Musze to sprawdzić wreszcie !! :P
|
Ja mam cztery pory roku i straszne jest to że np. czasami codziennie trzeba było opryskiwać drzewa. A ja nie chce stać się simoroślą xP.
|
a ja wole nocne zycie i zwierzaki ;PZozolinka ta nazwa twojego bloga jest zla bo probowalam wejsc;(
|
Cytat:
|
Mie sie bardzo podoba:) Tylko wkurza mnie,ze tak szybko ochwasty czy co to jest kolo warzyw i owocow co hoduje wyrastają;/
|
Cytat:
Moim zdaniem zbyt łatwo jest zdobyć te nowe rangi. |
Popieram post wyżej : P
A pozatym, mnie wogóle sie drzewka nie zarobaczają xD Nie mam domku biedronki, a drzewka nietknięte : P Ja chce byś simoroślą! Łeee xD I te łatwiótkie (tak, wiem, pewnie z błędem) zdobywanie rang :) Ale dodatek jest super! Takie urozmaicenie do gry... Świetny. Wczoraj dostałam ^^ |
Nom ja mam od ok. miesiaca i dalej mi się nie znudził :) Ciekawy dodatek, ale i tak Nocne Życie na pierwszym miejscu..szkoda tylko, że nie moge pograć :( No ale dobra... Co do tych drzewek to mam jak Aga, nigdy nie miałam na nich robaków :P A też nie mam domku dla biedronek, czy czegoś tam :P
Aha i te chwasty to własnie jest urozmaicenie gry, jkaby ich nie było byłoby za łatwo ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |