![]() |
Odp: "Europejska Kamienica" by szynszylam
nawet podoba mi sie bryla i budynek, zaś nie podoba mi się wnętrze - jest moim zdaniem za malo dodatków z neta (ja rozumiem, że wolisz cleany, ale moim zdaniem aby robić cleany trzeba umieć właściwie dobierać dodatki), byłoby nawet ładnie, gdyby tylko podłoga nie zlewała sie ze scianami, pozatym nie dałeś prawie żadnego oświetlenia i kiepskie zdjęcia. Moja ocena: 5/10
|
Moja pełna ocena:
Bryła: Nic szczególnego... Trochę zmieniłeś, ale ten styl jest fatalny! Taki średniowieczny, blee. :ohmy: Te obrzydliwe, ogromne okna wcale nie poprawiają sytuacji. Ja wiem, że ty myślisz, że to jest bardzo ładne i fajne, ale niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie podoba mi się, co zrobiłeś z tym domem. 3/10 Ogród: Prawda... cmentarz. Nikt dzisiaj nie preferuje takiego czegoś. W ogóle co robi ten mega nowoczesny samochód na podjeździe w takim staroświeckim otoczeniu? :O 1/10 Wnętrze: Na wstępie powiem, że zdjęcia są słabej jakości, małe, a w dodatku widać niebo - i to bardzo. Salon jest okropny! Meble są tak niezgrabnie rozmieszczone, w dodatku są takie obrzydliwe, że masakra. Jadalnia i kuchnia to samo. Chwalisz się, że meble i kolory ścian z podłogami są dopasowane i świetnie się komponują. Guzik prawda. Tragedia. Łazienka woła o pomstę do nieba! xP Mogłeś utrzymać chociaż jeden styl w całej chałupie, a tu proszę. Jak tylko się wychodzi z epoki średniowiecznej, w łazience wkraczamy w nowoczesność! :laugh: Gabinet jest kiepski. Pokrycie ścian jest fatalne. I dlaczego ta rzeźba biała jest tuż przy oknie? Źle to rozplanowałeś. Sypialnia już jest najlepsza, kolorystyka może być, ale kącik zwierzęcy w ogóle mi się nie podoba. Daję za wnętrze 2/10. 3/10 1/10 2/10 ---- 6/30, czyli 2/10. UWAGI: Liczę się z tym, że zaraz od ciebie padną słowa, że moja krytyka nie jest konstruktywna. Mów, co chcesz, ale naprawdę mógłbyś chociaż normalnie przyjąć do serca, że komuś nie podoba się twoja praca. I mi się nie podoba. I tak jak już wcześniej ulmille wspomniał, to userzy mają ocenić dom, a nie ty słowami, że dom jest ładny itp. Pozdrawiam, Désignér |
Całkiem nieźle, jednak dość niestarannie rozmieszczone meble, zwłaszcza w łazience.
Ocena tysiulek13: 8/10 |
Nie jest w moim guście, ale widać, że kamienica była czasochłonna i utrzymana w wybranym przez Ciebie :) Wśród klasycznych mebli fajnie wkrada się nowoczesność. Jedynie łazienka budzi mój sprzeciw ale ogółem to 8,5/10 :))
|
za duzo pomieszanych styli , a ta łazienka nic w niej nie widać i wogle jakiś ten domek taki nieprzyjemny.....ale nie jest tak źle 4/10
|
Mi się za bardzo nie podoba... za dużo pomieszanych stylów... ale za to duży plus za maxisowskie meble :) nie przepadam za tymi z internetu :)
4/10 |
Cytat:
P.S Przytaczam talent Ulmillego, dlatego, że przez większość jest uznawany za najlepszego architekta i projektanta na tym forum. |
Dom nie podoba mi się 4/10
Na przyszłość aby zrobić lepsze zdjęcie naciśnij Tab (wtedy możesz dowolnie ustawić kąt kamery) i zrób zdjęcie |
Cytat:
|
nie jest żle ale te style rzeczywiście i ogród trochę pusty bo mało drzew ale w sumie spoko.XD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38. |