![]() |
Odp: inSIMinator - co to takiego? Mini poradnik
cześć!!(wiem DATY...)
mam pytanko...czy dzięki temu nastolatka może zajść w ciążę z drugim nastolatkiem albo dorosłym? :D bardzo potrzebuję odpowiedzi na to pytanko ^^ Pozdrawiam Laaska! |
a ja mam inne pytani: jak mozna zwiekszyc liczbe pragnien simowych dzieki insiminatorowi? podobno sie da, ale czekam na wskazowki ;)
|
no to razem czekamy na odpowiedzi ^^ :)
|
Do laaska - NIE - ten program o który ci chodzi to InTeenimater - poszukaj na forum jest poradnik, bo ja go nie znam.
Do mabda - "Edytor aspiracji" - dodaj okno pragnień/obaw |
boje się go brać bo na stronie głównej wyskakuje okienko i jest zaznaczony takim żółtym wykrzyknikiem...boje się,że zepsuje mi grę..!!!
|
|
Psuje grę ?
|
Mam ten program od pewnego czasu. osobiście nie narzekam na jego działanie, chociaż też zniknęło mi kilka opcji (np. łap owady). Co do pytań czy nastolatka może zajść w ciąże odpowiedź brzmi tak z tym ,że trzeba ustawić w wyborze wieku nastolatek (jako dorosły). Co do pragnień to nie pamiętam (zbyt dużo jest tam opcji). Jeśli pobierzecie polską wersję sami sprawdzicie ;)
|
Cytat:
InSIMenator do Osiedlowego Życia jest już dostępny na oficjalnej stronie od 09.09.2008. Tłumaczenie polskie zrobiłem w piątek (tj.12.09.2008) i wysłałem autorowi i niestety dopiero teraz go umieścili http://www.insimenator.net/forumdisplay.php?f=470 Pozdro miki2207 |
Żeby pobrać insimenatora trzeba się zarejestrować na tej stronce?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:56. |