![]() |
Cytat:
|
to takie kwiatki male :) jak je przenosisz w trybie kupowania to maja opis Pelargonie na energie sloneczna :)
|
heh, a ja narazie nie mam zadnego krysztalu ( chyba :) ), zbieram natoimast wszystkie składniki żeby zrobic wszystkie zaklecia :D, a moglibyscie mi powiedziec, gde można zdobyć Konfetti Klowna, Pył Diamentowy (chyba tak to sie nazywa, dokladnie nie pamietam) i to coś "lodowe"?...bo ja nie wiem :]...no...to by bylo na tyle...aha...jezeli sie powtorzylam...to wielkie Sorry...:)...papapa
|
Konfetti Klowna i Lodowe Szklo dostaniesz za wykonanie zadania... Musisz podejsc do, jakiegos sprzedawcy w Abrakadabrowie i porozmawiac z nim.. Dostaniesz zadanie po wykonaniu dostaniesz losowo wybrany przez gre przedmiot...
Pyl Diamentowy kupisz u Wrozki tej ze skrzydelkami za okolo 200 Magimonow. |
heh, dzieki wielkie :)...chociaz nie wiem jak z moim umyslem znajde tego kogoś z tym zadaniem :D. Aha, zapomnialam jeszcze o Rzęsach Czarodzieja...gdziet o mozna dostac? :D
|
Cytat:
muchomory moga wyrosnac na dzialce jak usiadzie sie na tym krzeselku-grzybku takim bialym ^_^ ale to jest zrobione zeby dzieci mogly miec ten skladnik :) bo nie moga sobie kupic :) |
Cytat:
|
Cytat: