![]() |
Hej! Moja ocenka jak zwykle długa, ale mam nadzieję, że się przyda :)
BRYŁA: Bardzo ciekawa, i szczerze mówiąc podoba mi się :* Taka inna, nie lubię jak ktoś zbytnio wymyśla. Skromność i prostota ponad wszystko :D 9/10 PODWÓRKO: Nie podoba mi się żywopłot przed bramką i za to duży minus... jakoś nie pasuje... ale fajne rozmieszczenie ogrodzenia itp. :) Za dużo też tych doniczek...i drzewa stoją tak jakby sztywno.... powinieneś je jakoś rozstawić...Co jeszcze mi się nie podoba? Ciągle się przyczepiam tych drzew, ale tyle rodzajów? Przecież to nie park narodowy tylko ogród! Powinno być kilka drzewek, a nie wszystkiego za dużo i w dodatku tak symetrycznie porozstawiane... 5/10 WNĘTRZE: Za ciemno i za pusto... Ładne niektóre mebelki np. szafka w salonie, firanki... Ale nie podoba mi się ogólnie...Mało przytulnie i tak jak na podwórku-zero "smaku"... wszystko stoi bo musi... a powinno być ciepło i gustownie... Ale podoba mi się gabinet i łazienka, dlatego 6/10 RAZEM: 20/30... Myślę, że stać Cię na więcej, tylko potrzeba więcej smaku i wyczucia :) Czekam na kolejny domek, jeśli będzie w nim jaśniej i przytulniej, napewno będzie mi się bardziej podobać :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Kasia |
w środku 7/10 na zewnątrz 8/10
|
Odp: Domek z ogrodem :D
Domek i ogrodek bardzo ladny. w domku tez tylko sypialnia bardzo pusta :|
|
Świetny pomysł na bryłę- gratulacje!!
ja nawet jeśli bym chciała oceniać i komentować każdy drobiazg, to nie mam prawa, bo sama jestem beztalenciem w robieniu domów :P. W środku najbardziej przypadła mi do gustu pomarańczowa kanapa w salonie-sama nie wiem czemu;) Ładnie, ładnie:) 9/10 |
No cóż… Szczerze mówiąc nie za bardzo podoba mi się ten dom. Bryła może być, jednak wnętrze już raczej nie. Salon jest zbyt pusty, a w kuchni można było użyć więcej przedmiotów dekoracyjnych tj. obrazy. Myślę, że miałeś dobry pomysł z taką sypialnią, lecz niestety samo wykonanie jest fatalne (dodaj więcej ozdób i innych przedmiotów tj. stoliki nocne i jakaś lampa). Do gabinetu i łazienki nie mam zastrzeżeń (jedynie nie pasuje mi lustro w łazience). Teraz ogród, już na wstępie powiem, że ta trawa jest ohydna. Nie lubię również mieszania roślinności z różnych stref klimatycznych.
Podsumowując daję ocenę 5/10 |
bryła... Kompletny niewypał........ A co do wnętrza takie nacpane tego żółtawego (coś podobnego, sikowaty *_*) meble ładne... 6/10 |
Nawet nawet:) Pozdr.:) |
Ogród jest prze piękny.A dom trochę mniej mi się podoba,ale postawię 9,9/10
|
Ogród taki sobie 6/10, Kuchnia nawet fajna tylko podłoga nie pasuje 8/10, Salon brzydki za dużo wolnego miejsca i ta ciemna szafka nie pasuje 2/10, Sypialnia za bardzo jaskrawa i meble nie pasują do siebie 2/10, Gabinet ładny 8/10, Łazienka dodatki ją zepsuły 5/10, Bryła 8/10. Średnia 5.57/10.
|
domek bardzo ładny. ogródek tez. tylko nie podoba mi się ten dach i sypialnia. trochę w niej pusto. 6/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14. |