![]() |
Odp: Stylowy, nowoczesny dom "Virginya"
Baardzo duzo dodatkow. Z tego co tak patrzylam tych maxisowskich przedmiotow jest maalo. Moze z 5,6. Reszta do dodatki z neta :P
|
W środku domek jest naprawdę świetny, z zewnątrz też. Ale lepiej wyszło Ci wnetrze. 9/10 Pozdrawiam!
|
Na wierzchu nie podoba mi sie Nic nie pasuje do siebie, mało pomysłowa bryła, można powiedzieć, że z zewnątrz jest brzydki. W środku już ładniej ale też mi sie nie podoba taki plastikowy styl, wnętrz jest takie nieżywe.
Ocenka: 7/10 |
Zaczepista chałupka. Podoba mi się wszystko oprócz pokoju dziecka.
9/10 :) |
Boski, cudny, bardzo mi się podoba. 1000000000000/10
Z zewnątrz bardzo mi się podoba taras. W środku wszystko! P.s Jak zrobiłeś te podesty [taras i pokoj dziecka] ? |
Noo fajny. Tylko troche pusty. [jak dla mnie ;p] Strasznie mi sie nie podoba ta wściekła tapeta w pokoju dziecka. Po prostu nienawidze tej tapety ;x 7/10
|
Dobra, jestem odmieńcem i mi się nie podoba. xP Co w domu robi ta trawa? Grządki? :O Bryła moim zdaniem jest nie za ciekawa... Hol jest okropnie pusty i ciemny. Salon jest utrzymany w miarę nowoczesnym stylu, co tam robi ten wachlarzyk? Łazienka jest dziwna... Nigdy nie widziałam w wucecie wazy. Jadalnia byłaby ok, gdybyś wywaliła te motyle i zmieniła te czerwone obrazy... Jakoś nie pasują, są zbyt jaskrawe... No i dlaczego ta jadalnia jest taka " długa"? xD Mogłabyś dać jakieś inne pokrycie ścian.... Sypialnia nawet, nawet. :) Nie podoba mi się to, że tyle elektroniki upchnęłaś w jednym rogu. Pokój dziecka jest chyba trochę zbyt czerwony... Znowu ten obraz. No i ... Jakoś tak dziwnie bez żadnych zabawek. Te zasłony nie pasują... Moja ocena: 3/10
|
Troche dziwny wyglad ogrodu i tak jakos pusty, ale i tak jest super 8/10.
|
STRASZNIE MI SIE PODOBA, jest tylko jena rzecz która mi sie NIE podoba. Dach. Nie podoba mi sie to że jest płaski. Gdyby nie to, to to chętnie bym tu zamieszkała.
|
ta kuchnia jest super, błagam cie tell mi gdzie ją sciągnęłas???
domek 9/10 a za kuchnie 12/10 ;) jest prze super, i jeszcze te kwiaty na podwórku, gdzie moge takie sciagnac?? pliss, powiedz gdzie |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |